Stryktipset, vecka 15, 15 april 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 15, 15 april 2023

Rolig men klurig omgång – här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester C – Leicester 1
• Det skulle inte förvåna mig om Leicester spelar i Championship nästa säsong. Kammar med stor sannolikhet noll mot guldjagande Manchester City.

 

2. Chelsea – Brighton 1(x2)
• Lampard har inte fått ordning på Chelsea och det känns som om det kommer att vara skakigt hela säsongen. Hög kapacitet hos Brighton och visst kan man ta alla tre poängen här.

 

3. Everton – Fulham 1(x)
• Fem raka torsk för Fula Skinkan och kanske kan det vara läge för bottengänget Everton att ta viktiga poäng i nedflyttningsstriden. Hemma i Liverpool gör man det ganska bra och jag tror på poäng för hemmalaget.

 

4. Tottenham – Bournemouth 1
• Spurs vann visserligen mot Brighton senast, men det var stolpe in och vidare bra ut såg det faktiskt inte. Lättare emot nu och trolig hemmaseger, men har man råd så kan det vara värt ett skrälldrag.

 

5. Southampton – Crystal Palace (x)2
• Kanonstart för Palace under tränare Hodgson med två raka segrar. Visst har man möjlighet till en tredje raka nu mot ett genomkrisigt Southampton. Jag kryssar från höger.

 

6. Wolverhampton – Brentford 1(x2)
• Lurigt möte där jag inte köper Wolves favoritskap. Visst har man möjlighet att vinna mot Brentford, men gästerna har fin kapacitet och är svårslaget. Helst alla tecken!

 

7. Millwall – Preston (x)2
• Snacka om sexpoängsmatch mellan femman Millwall och sjuan Preston – båda på samma poäng. Men det är onekligen Preston som har den bästa formkurvan och jag är inne på att man kan få någonting med sig från London och The Den.

 

8. QPR – Coventry 2
• Möjligtvis moralstärkande poäng för QPR borta mot WBA senast, men nu möter man ett ruggigt svårslaget Coventry som närmar sig en kvalplats. Nja jag tror på bortalaget till trevlig procent!

 

9. Rotherham – Luton (1) 2
• Inget lag går säkert mot Rotherham och även ett formstarkt Luton kan få problem här. Gästerna streckas hårt av tipparna men jag vill gärna ha med en gardering.

 

10. Sunderland – Birmingham 1
• 1 3 0 på de fyra senaste för Sunderland kanske är asimponerande, men då ska man komma ihåg att kryssen kommit mot Hull (nåja), Burnley och Luton. Man har bara fyra poäng upp till en kvalplats och visst ska man greja en seger mot bortasvaga Birmingham.

 

11. Stoke – WBA 1(x2)
• Efter en knepig period har båda de här lagen halkat efter toppen. Bäst chans har WBA som bara är fem poäng efter en topp sex-placering, dessutom med en match mindre spelad. Dock är bortaspelet otroligt svagt just nu och man borde få svårt mot Stoke. Dock alldeles för hög prolle på spikettan och garderingar rekommenderas.

 

12. Swansea – Huddersfield 1 (2) M
• Swansea får svårt att nå playoff medan Huddersfield slåss för överlevnad. Fin form hos båda lagen. I de två senaste bortamatcherna har Hudds slagit Watford och Millwall – självklart har man kapacitet att även slå Swansea.

 

13. Watford – Bristol C 1(x2)
• Det går ju inte att spika ett Watford som vunnit EN av de åtta senaste matcherna. Frustrationen är förstås stor hos laget som har PL-ambitioner. Bristol är inget världsgäng, men kan absolut störa ett skakigt Watford.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.