Stryktipset, vecka 15, 13 april 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 15, 13 april 2019

Massa miljoner i jackpott och högintressant i både Premier League och Championship inför avslutningen. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – West Ham 1(x) M
• Tufft matchande för Manchester nu som har en CL-retur borta mot Barcelona att tänka på också. Det vore konstigt om man inte roterade lite här. Formen är inte heller speciellt god. Men samtidigt är ju inte Västra Skinkan några dominanter på bortaplan direkt och har 13 raka matcher borta mot United utan seger.

 

2. Brighton – Bournemouth 1(x)
• Ångestladdat möte mellan två gäng som är nere och grötar i botten av tabellen. Framförallt Brighton måste få med sig poäng här då man bara har fem pinnar ned till nedflyttningsstrecket. Visst borde man ha bra chans mot Bournemouth som förlorat 11 av de 12 senaste bortamatcherna.

 

3. Burnley – Cardiff 1(x2)
• Som sagt, Cardiff ligger under strecket men har absolut chans till överlevnad om man tar några trepoängare. Borta mot ett motiverat Burnley blir det förstås inte lätt, men jag tycker att procenten på ettan börjar palla ur.

 

Gör som över 3500 andra spelare – följ Sparka & Spring på Facebook

 

4. Fulham – Everton 2
• Fula Skinkan spelar i Championship nästa säsong, det står redan klart. Everton visar upp ett riktigt fint spel just nu men svinstark defensiv – tre raka segrar och bra chans igen.

 

5. Southamtpon – Wolverhampton 1(x)
• Southampton ligger skrynkligt till i tabellen och balanserar på nedflyttningsstrecket med fem poäng ned till Cardiff där under. Svidande torsk i FA-cupsemifinalen för Wolves som inte har mycket att spela för i serien.

 

6. Aston Villa – Bristol C 1(x2)
• Femman mot sexan i Championship så naturligtvis ruggigt viktiga poäng på spel! Kanonform och hög kapacitet hos båda gängen. Det känns hur öppet som helst och Villa blir lite för stor favorit tycker jag.

 

7. Nottingham – Blackburn 1(x)
• Två raka torsk för Nottingham som nu får väldigt svårt att nå playoff. Vinst som gäller här hursomhelst, men jag tror inte att det blir lätt mot Rovers som i stort sett alltid gör mål. Räcker 1x?

 

Jag älskar topptipset! Kupongen hittar du här.

 

8. Leeds – Sheffield W 1
• Sheffield har förvisso inte förlorat på sex raka bortamatcher i ligan, men då har man mött mediokert motstånd och får det bra mycket tuffare nu när man ställs borta mot tabelltvåan Leeds som försöker hålla undan i toppen.

 

9. Middlesbrough – Hull 1(x2)
• Två lag som ligger precis bakom topp sex men som med lite flax kan nå en playoff-plats. Boro har bara vunnit en av de åtta senaste hemmamatcherna och jag tänker inte lita på att man tar detta. Hull har tre raka segrar och har kapacitet att störa.

 

Jag skriver ju faktiskt speltips VARJE DAG. Dessa kan du läsa här.

 

10. QPR – Swansea (x)2
• Tre raka segrar för Swansea – dock samtliga hemma i Wales och på resande fot har man det oftast jobbigare. Man möter dock ett QPR som inte gör mycket rätt just nu och som närmar sig det absoluta bottenträsket.

 

11. Reading – Brentford 1(x2)
• Svenska stryktipparna tror på Reading medan oddssättarna tror på Brentford. Tur att det finns helgarderingar då! 🙂 Brentford är bättre i grunden, men har problem att ta segrar på bortaplan samtidigt som Reading är mer motiverat och dessutom bara förlorat en av de sju senaste hemmamatcherna.

 

12. West Bromwich – Preston 1
• Tveksam form hos båda gängen. WBA får sikta in sig på playoff medan Preston får svårt att nå topp sex. Gästerna har viktige Ben Pearson avstängd då han åkte på ett rött kort senast. Jag streckar från vänster.

 

13. Kalmar FF – Norrköping 2
• Inget snack om att Norrköping är befogad favorit här, även fast man bara dragit in en poäng hittills (precis som KFF). IFK har inte torskat mot Kalmar på elva raka matcher och borde inte göra det nu heller.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.