Stryktipset, vecka 15, 11 april 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 15, 11 april 2015

God morgon! Här kommer dagens stryktipsförslag. Spännande läge i både Premier League och Championship där mycket fortfarande kan hända! Jag testar R-3-3-24 (12) + två helgarderingar. 216 kr. Lycka till/BB

Just nu kan man få 100 spänn UTAN att sätta in några pengar. Bra deal ändå! 🙂 Kolla in det här.

1. Southampton – Hull 1
• Svettigt läge i Hull som ligger och balanserar på nedflyttningsstrecket. Lätt blir det inte mot Southampton som slåss för att nå topp fem. Meyler avstängd för gästerna som bara har EN bortaseger på de 18 senaste tävlingsmatcherna på resande fot. Spela på matchen här.

2. Sunderland – Crystal P (x)2 
• Livsviktig trepoängare senast för Sunderland som slog Newcastle med 1-0, men man sitter fortfarande i skiten med endast tre poäng ner till QPR under strecket. CP gör det riktigt bra just nu och slog City i måndags – man har man bara förlorat EN av de senaste bortamatcherna och vunnit sex av de sju senaste bortamatcherna. Seb Larsson avstängd för Sunderland.

3. Tottenham – Aston Villa 1
• Spurs borde vara retat efter 0-0 borta mot Burnley senast. Urladdning hemma mot Villa? Benteke fick äntligen tummen ur senast när han gjorde hattrick för Villa hemma mot QPR (3-3). Målar han igen? Spela på målskyttar här.

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

4. WBA – Leicester 1(x2) M
• Lite hopp hos Leicester efter segern senast, men ligger fortfarande sist med sex poäng upp till säker mark. WBA betedde sig väldigt märkligt hemma mot QPR senast när man torskade med hela 1-4. Mulumbu visades ut och är avstängd. Svårbedömt även fast Leicester vanligtvis är svagt borta. Överlevnadsinstinkten kan betyda mycket.

5. West Ham – Stoke 1(x2)
• Svårbedömt mellan två lag som inte beter sig speciellt stabilt just nu. West Ham har tappat fart på vårsäsongen och Stoke har tre raka torsk. Västra Skinkan brukar vara hyfsat svårslaget hemma och 1x kan såklart räcka, men helst ska helgarderingen med.

6. Birmingham – Wolverhampton 2
• Viktige Robinson avstängd för hemmalaget som tappade 2-0-ledning till 2-4-förlust mot Bournemouth i veckan. Till skillnad från Wolves så har man inte mycket att spela för. Gästerna däremot ligger på sjätte och sista kvalplats, men har bara fem poäng upp till en direktplats till Premier League. x2 räcker långt.

sponsMissat att Sparka & Spring går in och blir huvudsponsor den här säsongen?
Se bild ovan och läs om det här.

7. Bolton – Norwich (x)2 
• Lite samma läge här som i föregående match – ett hemmalag utan direkt någon motivation medan gästande Norwich kämpar för att ta sig tillbaka till Premier League, och just nu ligger man tvåa efter en fantastisk vår – på de åtta senaste bortamatcherna har man sex segrar och två kryss. Imponerande! Men lika imponerande är Boltons hemmafacit då man bara har en hemmatorsk sedan slutet på oktober förra året. Johnson avstängd för gästerna.

8. Leeds – Cardiff (x)2
• Austin fortsatt avstängd för Slamp-Leeds som har släppt in sju mål på de två senaste matcherna. Är det den usla motivationen som spökar även här? Cardiff gör det bättre på resande fot än hemma i Wales – 3 vinster + 3 kryss på de sex senaste bortamatcherna. Man ligger precis som Leeds på 52 poäng och mitt i smeten.

9. Middlesbrough – Rotherham 1
• Två lag som slåss i olika delar av tabellen, Boro vill nå direktplatsen (en poäng upp) medan Rotherham försöker undvika nedflyttning (ovanför strecket med sju poäng ner). Kraftig fördel ettan såklart då Boro är skoningslösa hemma och Rotherham gör minst mål av alla lag (tillsammans med Blackpool) på bortaplan.

728x90_trade_SE

10. Millwall – Watford 2
• Ett av de lag som jagar Rotherham är Millwall. Man tog en viktig seger senast mot Charlton, men då fick man också spela med en man mer i en timme. Innan den trepoängaren hade man 13 raka matcher utan seger hemma på The Den. Lite skadebekymmer hos gästerna så jag avvaktar tills jag ser startelvorna, men fördel tvåan.

11. Nottingham – Huddersfield 1(x2) M
• Ännu en säsong så har Forest sumpat chanserna till en kvalplats. Ser väldigt bra ut stundtals, men man har inte stabiliteten som krävs för att på allvar slåss där uppe. Huddersfield har säkrat kontraktet och anfallarna Wells och Vaughan är riktigt giftiga. Procenten brukar vara hög på Nottingham och likaså denna gång. Skrällchans?

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

12. Reading – Blackburn 1(x2)
• Rovers föll tungt mot Pool i veckans FA-cupsemi och kan vara slitet efter det. Inget av lagen har direkt något att spela för i ligan och hemmafördelen borde kunna fälla avgörandet. MEN. Skadebekymmer i Reading som också ska spela FA-cupsemi, nästa helg mot Arsenal och man lär inte riskera några spelare. Dessutom har man ALDRIG slagit Blackburn. Helgardering till slut.

13. Sheffield W – Charlton 1(x2)
• Två lag som lirar mycket oavgjort så visst är det svårt att inte ta med en kryssgardering. Charlton får tillbaka två spelare efter avstängning och trivdes ypperligt borta mot Sheffield förra säsongen – vann både i ligan och i FA-cupen. Svårare i år?

En ny spelsajt ger dig 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.