Stryktipset, vecka 14, 6 april 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 14, 6 april 2024

Helengelsk och helhärlig kupong – här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brighton – Arsenal 2
• Brighton har inte förlorat en ligamatch hemma sedan i augusti, så visst skulle man kunna unna hemmalaget en gardering här. Arsenal går dock som tåget och borde kunna klara av ett skadedrabbat hemmalag,

 

2. Aston Villa – Brentford 1(x)
• Watkins frånvaro i Villa är ett hårt slag mot offensiven. Man streckas väldigt hårt hemma mot Brentford. Någon given singelettan är det absolut inte för mig.

 

3. Fulham – Newcastle (1x)2
• Det känns totalöppet detta. Fulham hemma på Craven Cottage är ingen lätt uppgift. Newcastle vann här i FA-cupen. Inget av lagen känns superstabila just nu – jag vill helst ha med alla tecken.

 

4. Wolverhampton – West Ham 1(x)
• West Hams bortafacit är allt annat än imponerande även fast man exploderar ibland. Borta mot Wolves har man bara vunnit ett av de sex senaste försöken.

 

5. Everton – Burnley 1(x2)
• Ångestladdat möte i botten när Everton slåss för att dras in i nedflyttningsstriden medan Burnley försöker ta sig upp över strecket. Det lär bli målsnålt och jävligt. Det känns som om varsomhelst kan hända.

 

6. Luton – Bournemouth 2
• Luktar målkalas när två ganska öppet spelande  lag drabbar samman. Bournemouth visar klass just nu och jag tror att man vinner igen.

 

7. Blackburn – Southampton (1) 2
• Torsk för Southampton mot Ipswich senast och hoppet om direktuppflyttning är kört. Nu gäller det att hitta mer stabil form inför kvalspelet. Men det känns inte alls så nu och Blackburn kan bli en jobbig motståndare.

 

8. Cardiff – Hull 1(x2)
• Hull är kanske det bättre laget på pappret men Cardiff får inte räknas bort. Båda gängen har häng på playoff och alltså väldigt viktiga poäng på spel. Helst alla tecken.

 

9. Coventry – Leeds 2
• Tung förlust för Coventry senast när man föll hemma mot Cardiff. Man har fortfarande bra häng på kvalplatserna, men frågan är hur det ser ut efter det här mötet. Leeds har Premier League i sikte och är formstarkast i Championship.

 

10. Huddersfield – Millwall 1(x2)
• Ångestmöte i botten där Huddersfield ligger precis under strecket medan Millwall har fyra poäng ned. Hemmalaget har blivit lite väl stor favorit och jag vill gärna få med Millwall.

 

11. QPR – Sheffield W 1
• QPR är inne i en riktigt fin period. Man har två raka segrar men har också bara en torsk på de åtta senaste matcherna. Sheffield har bara en pinne på de fyra senaste, men har också mött riktigt bra motstånd. Etta just nu, men kan bli garderingar till slut.

 

12. Sunderland – Bristol C (x)2
• Skämmig insats på Stadium of Light av Sunderland senast när man föll med hela 1-5 mot Blackburn. Revansch nu? Möjligt men långt ifrån säkert. Ettan lockar inte mig alls.

 

13. Watford – Preston 1(x)
• Watford har kommit igång under tränare Cleverley och 2-2 mot Leeds respektive WBA är riktigt bra. Hemma har man dock inte vunnit en ligamatch sedan november så något ettaspik blir det inte. 1x räcker?

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.