Stryktipset, vecka 14, 6 april 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 14, 6 april 2019

Hej helg! Hej stryktipset! Och hej till en fet jackpott även den här veckan! 🙂 Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester C – Brighton 1
• FA-cupen. Lugn inledning på kupongen. Eller? FA-cupseminal – och på tisdag är det CL-kvart borta mot Tottenham för City. Men visst har man bredden för att slåss lite överallt.

 

2. Bournemouth – Burnley 1(x2)
• Premier League. Efter fyra raka torsk tog Burnley en livsviktig seger senast hemma mot Wolves. Man ligger dock fortfarande och balanserar på neflyttningsstrecket. Det sprudlar inte om Bournemouth just nu även fast man varit hyfsat stabilt hemma. Helst alla tecken!

 

3. Huddersfield – Leicester 2
• Premier League. Hög prolle på tvåan, men det är inte så konstigt. Leicester har verkligen vuxit under Brendan Rodgers och avsågade Huddersfield får svårt att stå emot gästerna.

 

4. Newcastle – Crystal P 1(x)
• Premier League. Fin hemmaform för Newcastle där man har fem raka vinster. Palace är dock lurigt och får inte räknas bort helt och minst en kryssgardering tycker jag är på sin plats.

 

5. Birmingham – Leeds (1) 2 M
• Championship. Tung trend för Birmingham som har fem raka ligatorsk och börjar närma sig nedflyttningsstrecket. Ställs mot Slamp-Leeds som ligger på direktplats till Premier League. Given tvåa? …i helvete heller!

 

6. Preston – Sheffield U (x)2
• Championship. Efter tolv raka utan torsk bröts Prestons fina trend senast när man föll borta mot Reading med 1-2. Visst blir det jobbigt igen när tabelltrean Sheffield United gästar, men någon omöjlig uppgift är det absolut inte. x2, men helgardering behöver inte vara fel.

 

7. Sheffield W – Aston Villa (1x)2
• Championship. Två formstarka lag som möts här. Sheffield har tio raka ligamatcher utan torsk medan Villa har sex raka utan förlust och fem raka vinster. Sheffield är riktigt hemmastarkt samtidigt som Villa har en riktigt hög högstanivå. Lär blir jämnt och jag helgarderar mer än gärna!

 

8. Swansea – Middlesbrough 1(x2)
• Championship. Nervdaller hos Boro som har fem raka torsk. Man har fortfarande häng på en kvalplats men då gäller det att skärpa till sig nu! Det kan bli knepigt igen mot Swansea som är riktigt starkt hemma i Wales.

 

Topptipskupongen

 

9. Blackburn – Stoke 1(x)
• Championship. Blackburn är starkt hemma och har bara torskat där mot topplagen. Dit räknas inte lag som Stoke. Fyra raka 0-0-matcher för gästerna och jag skulle inte direkt bli förvånad över ännu en snarkfest.

 

10. Brentford – Derby (1x)2
• Championship. Efter fyra raka hemmamatchern (2 2 0) så är det dags för Derby att ge sig ut på vägarna igen, och där brukar det bli problem (fem raka bortamatcher utan seger). Brentford har inte gjort mål på fyra raka matcher, men då har tre av dessa varit på bortaplan. Hemma är man bra mycket bättre!

 

11. Bristol C – Wigan 1
• Championship. Väldigt starka insatser för Bristol som hittat formen igen. Man övertygar inte hemma för tillfället men borde ha bra chans till tre viktiga pinnar när bortasvaga Wigan kommer på besök.

 

12. Millwall – West Bromwich 2
• Championship. Vanligtvis hemmastarka Millwall har fem raka hemmamatcher utan vinst. Risk för sjätte raka när WBA gästar. West Bromwich är väldigt starkt på bortaplan och ska ha bra chans igen.

 

13. Rotherham – Nottingham (x)2
• Championship. Viktiga poäng på spel här både för botten och toppen. Rotherham brukar ha problem med Forest och borde få det igen. x2 blir det för mig.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.