Stryktipset, vecka 14, 4 april 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 14, 4 april 2015

Hej mina små kycklingar, här kommer ett äggstra bra stryktipsförslag som jag värpt fram påsken till ära! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 spänn. Hare bra! /Bermuda “Tuppen” Benny

Just nu kan man få 100 spänn UTAN att sätta in några pengar på Mobilbet. Hyfsad deal ändå! 🙂 Kolla in det här.

sosfotboll

1. Chelsea – Stoke 1
• Trots lite svajigt spel på sistone så leder Chelsea ligan med sex poäng med en match mindre spelad än lagen bakom. Man är ute ur Champions League och borde kunna fokusera bra på ligan. Ska mycket till för att Stoke ska störa. Vem avgör? Spela på målskyttar här.

2. Everton – Southampton 1(x)
• Everton är lite på banan igen efter två raka segrar, men samtidigt är ju inte vinster mot QPR och Newcastle jätteimponerande. Svårare motstånd nu och jag tänker verkligen inte nöja mig med en singeletta.

Missat att Sparka & Spring går in och blir huvudsponsor den här säsongen? Läs om mångmiljardsponsringen här.

3. Leicester – West Ham (x)2
• Leicester har en bra bit upp till säker mark och måste börja vinna matcher. Men lätt blir det ju inte direkt mot Västra Skinkan som har fått tillbaka några lirare efter skador. Bortapoäng känns troligt.

4. Manchester U – Aston Villa 1
• Är United tillbaka i gammalt slag? Riktigt bra insats mot Pool senast och spelar man då så vinnar man detta lätt. Villa är allt som oftast väldigt uddlöst och Benteke går inte riktigt att känna igen. Överkörning av United? Spela på matchen här.

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

5. Swansea – Hull 1(x)
• Swansea brukar vara bra hemma i Wales och jag tror på poäng. Dock tycker jag inte man ska räkna bort Hull som sällan blir överkört. Man har också lite mer att spela för än hemmalaget och kanske kan det räcka till en pinne?

6. WBA – QPR 1
• Ok, torsk för WBA med 0-3 borta mot City senast, men då fick man också lira med en man mindre i 88 minuter. Andra bullar och annat motstånd nu när bortasvaga QPR gästar. Inte mycket som talar för bortapoäng.

7. Bolton – Blackpool 1
• Bolton är inte helt säkert än – tio poäng ned till strecket. Visst ser det bra ut och det lär se ännu bättre ut efter den här matchen. Blackpool är fortfarande utan bortaseger den här säsongen och har 17 tunga poäng upp till strecket.

980x120px

8. Leeds – Blackburn 1(x2)
• Ständigt svikande Slamp-Leeds mot Blackburn som tydligen haft som mål att fucka upp alla mina kuponger den här säsongen. Det här bådar ju gott. Var det någon som skrek HELGARDERING? …oj, det var visst jag.

9. Reading – Cardiff (1x)2
• Ännu en klurig match mellan två märkliga gäng. Reading har varit ganska bra hemma på sistone men samtidigt har Cardiff hittat formen och har tre raka bortasegrar. Jag tror mer och mer på bortapoäng, men en helgardering behöver inte vara fel.

10. Sheffield W – Huddersfield 1(x2)
• Sheffield är faktiskt bland de sämsta hemmalagen i serien med bara fyra hemmasegrar och ca 60%på ettan känns lite märkligt högt. Huddersfield är inget fantastiskt bortagäng, men va fan, klart man kan “skrälla” här. Sheffield har inte mycket att spela för och brukar vantrivas hemma mot just Huddersfield.

728x90_trade_SE

11. Hamilton – St Johnstone (x)2
• Ingen vidare form hos Hamilton som senast vann en match den 4 januari…och det var just borta mot dagens motståndare. St Johnstone känns stabilare för tillfället och har bl a slagit Celtic på bortaplan för någon vecka sen. Fördel tvåan, men helgardering för den som känner sig velig.

12. Kilarmanock – Motherwell 1(x) M
• Kilarmanock visar lite bättre hemmaform än tidigare men känns fortfarande långt ifrån stabilt. Nu möter man dock ligans absolut sämsta bortalag (två segrar på 15 bortamatcher) så visst ska man vara befogad favorit. Singelettan känns ganska motiverad just nu men en  kryssgardering behöver kanske inte vara fel.

13. Kalmar – Helsingborg 1(x2)
• Jahopp, då var allsvenskan här. Äntligen eller tyvärr? Det är skitsamma egentligen för nu är det bara att ta tag i det här! Elm-bröderna är samlade igen och frågetecknet är väl bara för Rasmus som dras med fortsatta magproblem. Hif känns lite spännande men lär inte slåss om Europaplatser i år. Arjadevic kan bli ett utropstecken, Bojanic likaså. För att göra allsvenskan lite roligare kan man ju vara med i Manager – jag har startat ligan Sparka & Spring, så det är bara att ansluta dit. Ju fler vi blir desto roligare! Kolla in det här.

En ny spelsajt ger dig 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

 B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.