Stryktipset, vecka 13, 31 mars 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 13, 31 mars 2018

Fan vad fint att landslagsuppehållet är över! Premier League är tillbaka på tipset som dessutom kryddas med stormatcher i både Italien, Tyskland och Frankrike. MUMMA! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Everton – Manchester C 2
• Man vill ju gärna varna för hemmalaget när procenten är så pass hög på tvåan. Men City är en klass för sig och Everton får det svårt. Det blir ju inte lättare av att mittbacken Williams är avstängd och att flera lirare dras med skador. Champions League för City på onsdag, men man borde kunna fokusera här ändå.

 

2. Brighton – Leicester 1(x)
• Brighton har varit riktigt starka hemmaden här säsongen och jag tror på bra poängchans mot Leicester som inte levererar som bäst på resande fot. Vardy och Mahrez har varit på landslagsuppdrag – slitage?

 

3. Manchester U – Swansea 1
• Ayew avstängd för gästerna och det underlättar inte för offensiven. Ska förstås mycket till för att man ska skrälla mot United. Hemmavinst med 2-0?

 

Kolla in bombutbudet!

 

4. Newcastle – Huddersfield 1(x)
• Mycket som talar för hemmapoäng i den här viktiga bottenmatchen. Lagen ligger nära varandra i tabellen men visst är det Newcastle som har mest vind i seglen – bara två förluster på de tio senaste och sex raka hemmamatcher utan torsk. Huddersfield måste få ordning på grejerna om det inte ska bli en snabb återkomst i Championship.

 

5. Watford – Bournemouth 1(x2)
• Öppen historia. När Watford är som bäst så är man svårslaget hemma, men skadelistan är fortsatt lång och man känns inte speciellt stabilt. Bournemouth går aldrig att räkna borta och kan definitivt få med sig poäng.

 

6. WBA – Burnley (x)2
• Ett smärre mirakel krävs nog för att WBA ska klara PL-kontraktet. Åtta raka förluster och man är tvärsist. Två raka segrar för Burnley efter en lång vinstlösperiod och man är i högsta grad med i kampen om en Europaplats. WBA gör det ok hemma och har gjort mål i sex raka hemmamatcher. 1-1?

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

7. West Ham – Southampton 1(x2)
• Mark Hughes gör sin första ligamatch som tränare för Southampton (vann i FA-cupen mot Wigan). Och visst kan det bli seger mot ett skakigt West Ham som sakta men säkert närmar sig en nedflyttningsplats. Planinvasion i senaste hemmamatcherna och spänt inför vad som kan ske under den här matchen…

 

8. Birmingham – Ipswich 1
• Hemmalaget slåss för sitt liv och den motivationen kan väga tungt mot Ipswich som det inte direkt sprudlar om just nu (inte gjort mål på tre matcher). Klart att tränare McCarthy inte får förnyat förtroende efter säsongen och en bra chans för Birmingham att ta viktiga pinnar.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Hull – Aston Villa (1x)2
• Hull må ligga i bottenträsket och gneta, men hemma är man inte kattskit – bara en hemmatorsk på de tio senaste matcherna vittnar om det. Lite skakigt i Villa efter två raka förluster och man börjar halka efter i kampen om en direktplats till Premier League.

 

10. Walsall – Portsmouth (1) 2
• Walsall rasar i tabellen efter fem torsk på de sex senaste. Nu måste man skärpa till sig om det inte ska bli nedflyttning. 16 raka bortamatcher i ligan för Pompey utan ett kryss. Inte heller Walsall spelar oavgjort speciellt ofta.

 

11. Juventus – Milan 1(x) M
• 15 raka hemmamatcher för Juve utan förlust och visst ska man vara favorit igen. Dock är ca 70% på ettan för högt för att inte syna. Har Milan en bra dag så kan man mycket väl störa. Juventus möter Real redan på tisdag…

 

12. B München – Dortmund 1
• Lär vara ett revanschsuget Bayern efter chocktorsken borta mot Leipzig senaste. Dortmund saknar en hel drös lirare pga skador och får, precis som alla andra lag, problem borta Bayern.

 

13. PSG – Monaco 1(x2)
• Cupfinal som spelas på neutral plan. Procenten på PSG har ballat ur och visst har Monaco möjlighet att knipa detta med lite flax. Jag hoppas på att PSG påverkats mer av landslagsuppehållet än Monaco. Fast mest påverkades naturligtvis JAG av landslagsuppehållet, eftersom jag tyckte det var så sinnesjukt tråååkigt!

 

Här har du veckans Stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.