Stryktipset, vecka 13, 30 mars 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 13, 30 mars 2024

Nu är jag äntligen tillbaka efter en tids sjukdom och kul att mötas av en sån härlig kupong i comebacken! 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brentford – Manchester U (1) 2
• Att spika tvåan finns naturligtvis inte på kartan. Uppehållet kom olägligt för United medan Brentford verkligen behövde en paus för att jobba på grejer. Utgångstvåa men garderingar ska med!

 

2. Aston Villa – Wolverhampton 1(x2)
• West Midlands-derby och mer än bara poäng på spel. Wolves brukar trivas mycket bra på Villa Park och med tanke på att villa får stort förtroende så tänker jag strössla med garderingarna.

 

3. Chelsea – Burnley 1
• På en tuff kupong så spikas Chelsea. Det har sett bättre ut på senare tid – visst läcker man fortfarande ordentligt bakåt, men så länge man öser in mål så är ju inte det ett jätteproblem.

 

4. Tottenham – Luton 1
• Luton är ett störigt gäng som kan ställa till det mot de flesta. Jag lämnar ettan ensam just nu men jag ska eventuelllt försöka få till en gardering här tillslut.

 

5. Nottingham – Crystal Palace 1(x)
• Nyckelmatch i botten av tabellen där Nottingham (åkt på fyra minuspoäng nyligen) ligger precis under strecket medan Palace försöker undvika att dras in på allvar i nedflyttningsstriden. Bara sju poäng skiljer lagen åt och Forest-seger här skulle tajta till saker och ting. Jag tror på hemmalaget och 1x känns tryggt.

 

6. Bournemouth – Everton 1(x)
• Bournemouth är ett underhållande gäng och bra poängchans igen. Everton har inte vunnit en ligamatch sedan i mitten av december! Får svårt igen.

 

7. Sheffield U – Fulham 2
• Sheffield ligger hopplöst sist men jag tror inte man gett upp än. Fulham gör det dock riktigt bra just nu och bra chans till ytterligare tre pinnar mot ett hemmalag som måste gå för tre pinnar.

 

8.Lazio – Juventus (1x)2
• Tudor ny tränare för Lazio som ställs mot ett Juve som inte imponerar. Lazio jagar en topp sex-placering och visst kan man skrälla här. Det blir alla tecken för mig.

 

9. Fiorentina – Milan 1(x2)
• Milan får passa sig här. Fiorentina gör det riktigt bra hemma i Florens och står upp bra mot samtliga lag. Man har två raka hemmasegrar mot Milan och kan få med sig något igen.

 

10. Valencia – Mallorca 1(x) M
• Valencia har inte förlorat en hemmamatch i ligan sedan Sociedad vann med 1-0 i september(!). Mallorca trivs bästa hemma på ön. På resande fot har man bara en seger på hela säsongen.

 

11. Bayern München – Dortmund 1
• Prestigemöte i Bundesliga. Bayern brukar dock trivas bra i dessa – man har vunnit de NIO senaste hemmamötena med Dortmund. Tionde raka? Ja jag tror det.

 

12. Lyon – Reims 1(x)
• Det mesta talar för Lyon är inne i en bra period. Dock skiljer det inte mycket mot Reims och jag vill gärna få med en gardering. Lyon känns lite ängsligt hemma och det finns skrällchans för gästerna.

 

13. Metz – Monaco (1x)2
• Två lag som har mycket att spela för – Metz för överlevnad och Monaco om andraplatsen bakom PSG. Nja, jag känner mig lite osäker och tänker inte förlita mig på att gästerna tar hem det här, tvärtom.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.