Stryktipset, vecka 13, 3 april 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 13, 3 april 2021

Glad Påsk hörrni! Fint att vi får fira tillsammans med att sätta tänderna i en härlig stryktipskupong med 11 miljoner i jackpott. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Liverpool (1x)2
• Tungsviktsmöte trots att Arsenal ligger nia och Liverpool sjua. Ofta många mål när lagen drabbar samman och kanske kan det lossna även den här gången. Arsenal har bara förlorat en av de tio senaste hemmamatcherna mot Liverpool.

 

2. Leeds – Sheffield U 1
• Sheffield är avhängt i botten och kommer med största sannolikhet åka ur Premier League. 1 1 12 har gästerna på 14 spelade bortamatcher. Bra chans för Slamp-Leeds att ta tre nya fina pinnar.

 

3. Leicester – Manchester C (x)2
• Leicester räds inte City – man minns ju förra året när man åkte till Etihad och vann med sjuka 5-2. Kanonform hos serieledande Manchester men här får man passa sig!

 

4. Torino – Juventus (x)2
• Derby mellan två gäng som slåss i olika delar av tabellen. Men även fast Juventus ligger trea så är man långt efter Inter och säsongen får nog ses som ett misslyckandes – hemmatorsk mot Benevento senast. Torino är inte kattskit hemma och kanske gneta till sig en viktig pinne.

 

5. Bologna – Inter 2
• Bologna har gått överraskande bra och ligger stabilt i mitten av tabellen. Hemma är man bra och har gjort mål i nio raka hemmamatcher (bara förlorat en av de sju senaste). Nu ställs man dock mot ett vråltaggat Inter som har ligatiteln i fokus.

 

6. PSG – Lille 1(x) M
• Oj oj oj vilken match! Ettan mot tvåan, men båda på samma poäng. Visst ska PSG vara favorit, men inte så pass stor som över 70%. Jag tror dock på poäng för hemmalaget och 1x borde räcka gott.

 

7. Lens – Lyon 2
• Lyon har inte förlorat en bortamatch sedan i mitten av september – 13 raka utan torsk. Samtidigt så är Lens långt ifrån någon vinstmaskin hemma med bara två segrar på de elva senaste hemmamatcherna.

 

8. Osasuna – Getafe 1(x)
• Inget sexigt möte det här direkt, men viktiga poäng på spel – båda lagen kan lätt dras med i bottenstriden. Getafe har gjort minst bortamål av samtliga lag i serien och borta mot Osasuna har man inte gjort på de sex senaste försöken! Och fyra av dessa sex matcher har slutat 0-0. Jag räknar med snarkfest!

 

9. Real Madrid – Eibar 1
• Formtoppat Real som har 8 2 0 på de tio senaste tävlingsmatcherna. Nio raka bortamatcher utan seger för Eibar, och det lär bli en tionde.

 

10. Bilbao – Sociedad (1x)2
• Cupfinal på neutral plan. Sociedad åkte på en riktig smäll innan uppehållet med 1-6 hemma mot Barca. Bilbao är riktigt svårslaget och jag räknar med en tät match. Helst alla tecken!

 

11. Leipzig – Bayern München 1(x2)
• Tabelltvåan Leipzigs stora chansen att knappa igen på serieledande Bayern. Mängder av skador hos gästerna som också har Davies/Boateng avstängda. Visst finns det goda chanser för hemmalaget.

 

12. Mönchengladbach – Freiburg 1(x2)
• Efter NIO raka matcher utan seger 0 1 8 så vann gladbach senaste matchen innan uppehållet. Jag är inte säker på att man följer upp med ytterligare en vinst. Freiburg är definitivt inget dåligt gäng och kan ställa till problem.

 

13. Twente – Vitesse (1) 2
• Twente har sjunkt som en sten i tabellen efter bara en seger på de TOLV senaste ligamatcherna. Vinsten kom förstås…borta mot Vitesse. Gästerna har hög kapacitet och är med och slåss om CL-platserna. Man blandar resultat på bortaplan och jag testar gaffel-gardering.

 

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.