Stryktipset, vecka 13, 28 mars 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 13, 28 mars 2015

En sån där helg med landskamper och annat skit, men ingen idé att hänga läpp – utan det är bara att läsa på om Malta, Kazakstan, Azerbajdzjan och andra underbara gäng! 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Mer pengar att hämta på singelspel? Kolla in oddsen här.

1. Holland – Turkiet 1
• RvP och Robben borta för Holland som bara ligger på en tredjeplats i gruppen. Interna stridigheter i det turkiska laget vilket har lett till att Leverkusen-lirarna Omer Toprak och Hakan Çalhano?lu vägrar spela för det turkiska landslaget. De har tydligen någon beef med Gökhan Töre. Aja, skitsamma, Holland bör vinna!

2. Kazakstan – Island (x)2
• Kazakstan ligger sist i gruppen, men hemma är man inte helt askasst och kanske kan man störa Island som dock inlett kvalet streck. Mycket talar för bortaseger, men en kryssgardering kan det vara värt.

3. Tjeckien – Lettland 1
• Lettland får säklart jätteproblem borta mot tabellettan Tjeckien som vunnit fyra av fyra i kvalet. Ettan känns svår att snacka bort – Lettland är inget vidare på resande fot.

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

4. Belgien – Cypern 1
• Man behöver inte direkt vara expert för att lista ut vilket lag som är favorit här. ÅTTA ordinarie spelare är borta skadade för Cypern som förhoppningsvis inte behöver åka hem förnedrade. Några poäng får man inte med sig dock.

5. Israel – Wales 1(x2)
• Viktig match mellan ettan och tvåan. Israel har inlett starkt men samtidigt inte mött något större motstånd – mött Andorra, Cypern och Bosninen där Bosnien fick en utvisning efter ca 45 minuter. Wales krigade till sig 0-0 borta mot Belgien senast och i sina bästa stunder så är man riktigt farligt. Nyckelspelare i Bale, Ramsey och Allen.

6. Azerbajdzjan – Malta 1(x)
• Ursäkta, jag kom av mig lite nu – blev så chockad över hur himla sexig den här matchen är! Sedan 1982 så har Malta vunnit en EM-kval-match, och det var mot Ungern 2006. Till Ungerns försvar så åkte man på en utvisning efter 36 minuter. Hemmagänget var med i EM-kvalet första gången 1994 och har vunnit fyra kvalmatcher sedan dess.

Sparka & Spring blir huvudsponsor den här säsongen! Läs mer om det här.

7. Bulgarien – Italien (x)2 M
• Sex raka hemmamatcher i EM-kvalsammanhang utan seger för Bulgarien. Jävligt stor risk att den sviten förlängs nu. De Rossi och Pirlo är visserligen borta för Italien som ändå borde kunna gneta till sig en 1-0-seger.

8. Kroatien – Norge 1
• Norge är inget vidare nuförtiden. Man har visserligen nio poäng, men segrarna har också kommit mot Bulgarien, Malta och Azerbajdzjan. Mot Kroatien blir det kämpesvårt!

9. Chesterfield – Walsall 1(x2)
• Svår match att få något slags grepp om. Walsall imponerar inte på bortaplan men exploderar ibland. Chesterfield agerar ojämnt hemma och jag utelämnar inga tecken.

10. Crawley – Gillingham 1(x)
• Tre raka segrar för Crawley som crawlat sig över nedflyttningsstrecket. Ytterligare en seger mot Gillingham? Omöjligt är det inte även fast gästerna känns lite bättre i grunden.

11. Leyton Orient – Port Vale 1 (2) M
• Leyton Orient har legat pissigt till under större delen av säsongen och man kämpar fortfarande för att ta sig upp ovanför nedflyttningsstrecket, och i en jämn serie är det långt ifrån omöjligt. Port Vale har faktiskt vunnit tre av de senaste fyra bortamatcherna och ska inte räknas bort. Två lag som sällan kryssar.

12. Notts County – Scunthorpe 1(x2)
• Åtta raka utan seger för Scunthorpe, men kanske har man chans att störa Notts County som efter halva säsongen låg på kvalplats till Championship nu ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Pinsam hemmastatistik för Notts County. Mycket på spel nu!

13. Peterborough – Coventry 1 (2) M
• Mycket bra form hos hemmalaget som har vunnit fem av de sex senaste matcherna, och man blir svårstoppat nu när man tagit sig upp på kvalplats. Coventry har en ganska hög högstanivå och jag skulle nog ta med tvåan vid en gardering.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.