Stryktipset, vecka 13, 2 april 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 13, 2 april 2016

Årets första stryktips med allsvenskan på kupongen och det gör mig faktiskt ingenting. 🙂 13 millar i jackpot så strössla smart med garderingarna nu!

Och du glöm inte att sätta ihop en elva på Sportbladet Manager och gå med i ligan “sparka & spring”.

R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Kör hårt! /BB

1. Liverpool – Tottenham 1(x2)
• Spurs brukar historiskt ha problem med Pool, men samtidigt är inte den här säsongen som alla andra. Tottenham har bara fem poäng upp till Leicester och vid vinst här så sätter man stor press på serieledarna som inte spelar förrän på söndag. Viktig match även för Liverpool som slåss för en CL-plats.

 

2. Arsenal – Watford 1
• Måstematch för Gunners som börjar halka efter ordentligt i jakten på titeln – hela elva poäng till till Leicester. Hemma har man verkligen inte imponerat den här säsongen och har man råd så behöver inte en gardering vara bortkastad. Watford vann ju trots allt här för tre veckor sedan i FA-cupen…

 

3. Bournemouth – Manchester C (x)2 M
• Intressant det här och inte alls en given tvåa! Citys bortaspel lämnar mer att önska och dessutom ska man spela borta mot PSG redan på onsdag. Vilka lirare ställer man på planen? Hur är det med fokuset? Bournemouths fokus är ivarjefall solklart: Spöa skiten ur miljardbygget City.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

4. Norwich – Newcastle 1
• Norwich tog en otroligt viktig seger borta mot WBA innan uppehållet och håller sig knappt ovanför strecket. Newcastle har det kämpigare med bara två segrar på de 14 senaste ligamatcherna och ligger näst sist. Hur dåligt är Newcastle borta? Well. På de 21 senaste bortamatcherna i Premier League har man förlorat 18. ARTON! Just nu funkar procenten på ettan alldeles utmärkt för mig.

 

5. Stoke – Swansea 1(x) M
• Tungt för Stoke att duktige målisen Butland skadade sig under uppehållet och kommer att vara borta resten av säsongen. Men även utan honom så har man bra chans att ta poäng mot ett vanligtvis bortasvagt Swansea.

 

6. Sunderland – WBA 1(x)
• Sunderland ligger i botten och krigar men gör det ändå helt ok, framförallt hemma. Man borde ha bra chans till poäng mot WBA som ligger i mitten av tabellen och skvalpar.

 

Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

7. West Ham – Crystal P 1
• Tungt för Crystal Palace just nu som måste passa sig så att man inte dras med i den absoluta bottenstriden. West Ham är med och slåss om en Champions League-plats den här säsongen, mycket tack vare Payet. Skador oroar hos gästerna och ettan känns ok.

 

8. Cardiff – Derby 1(x)
• Viktig match i kampen om en kvalplats mellan sjuan och femman. Cardiff är starkt hemma med bara två förluster och bra chans till poäng mot ett ojämnt Derby som inte övertygar helt på resande fot.

 

9. Fulham – MK Dons 1(x2)
• Ångestmöte i botten och jag tycker att procenten på Fula Skinkan har spårat ur lite. MK Dons har visserligen bara vunnit två bortamatcher men det här är mer än serielunk – nu är det överlevnad på spel! Fulham både gör och släpper in en jävla massa mål.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

10. Huddersfield – Sheffield W (x)2
• Efter en liten svacka har Sheffield två raka 3-0-segrar och är i högsta grad med i kampen om en kvalplats (ligger sexa). Huddersfield har en hög högstanivå men jag tror att man får nöja sig med en pinne mot ett motiverat bortalag.

 

11. Hull – Bristol C 1(x) M
• Jaha Hull, bara en vinst på de nio senaste funkar ju inte om man ska vara med och slåss om en direktplats till Premier League. Nu har man segnat ned till en fjärdeplats men har bra chans att nå Brighton som ligger tvåa. Bristol C kan mycket och har verkligen lyft sig. Jag tror att man kan störa – frågan är bara om 1x räcker?

 

12. Wolves – Ipswich 1(x2)
• Nja, får ingen riktigt känsla här – visst ska Ipswich vara mer motiverat men Wolves har samtidigt visat upp ganska bra form på sistone. Herregud vad skönt det är med helgarderingar ibland!

 

13. Kalmar – Jönköping 1
• Nämen se vad katten dragit in! Allsvenskan pallrar sig på Stryket och jag måste erkänna att det känns helt ok. Men fråga mig om en vecka igen! 🙂 KFF har ett intressant gäng med Elm-bröderna bland annat. Etta just nu, men har man råd så kan en kryssgardering vara intressant.

 

Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.