Stryktipset, vecka 12, 26 mars 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 12, 26 mars 2016

Fy fan alltså vilken svettig kupong! Har ni inte gillat det här inlägget på Facebook! så är det tamigfan på tiden att ni går in och gör det – förutom vänskapslandskamper och engelsk korpfotboll så har jag även haft en kaskadbajsande bebis på halsen i natt. Är inte det värt en like då har du ett hjärta av sten! 🙂

R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Tyskland – England 1
Vänskapslandskamp. Sterling och Hart missar för England i det här klassikermötet som spelas i Berlin. Tyskarna ska väl alltid vara favorit egentligen och man lär inte spara på krutet…precis som man inte gjorde för 70 år sen (too soon?).

 

2. Azerbajdzjan – Kazakstan (x)2 M
Vänskapslandskamp. Ett annat klassikermöte! Skoja bara. Denna match spelas i Turkiet så ingen hemmafördel här alltså, vilket är lite intressant eftersom Azerbajdzjan är ganska uselt när man inte får spela hemma. Det är visserligen Kazakstan också, men tillräckligt mycket bättre för att jag ska utelämna ettan.

 

3. Polen – Finland 1
Vänskapslandskamp. Lewandowski ska tydligen vara med för Polen så han blir väl fem-sexmålskytt som vanligt. Finland har Backe som tränare, men får nog uppförsbacke i Wroc?aw – Polen har inte förlorat hemma sedan en vänskapsmatch mot Skottland för nästan exakt två år sedan. Nja, det går nog sisudär för finnarna här.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

4. Ungern – Kroatien (x)2
Vänskapslandskamp. Ungern har en ganska hög högstanivå men också en nådjavulsk låg lägstanivå. Kroaterna får klara sig utan skadade Rakitic men man borde ändå ha bra chans. Mysko grej med Kroatien är att man har skitbra bortastatistik när det kommer till vänskapsmatcher – bara en förlust sedan februari 2006!

 

5. Ryssland – Litauen 1
Vänskapslandskamp. Prestigemöte där ryssarna inte tänker ta skit från lillebrorsan Litauen. Mycket ska till för att det ska bli något annat än en klar hemmaseger.

 

6. Österrike – Albanien 1(x) M
Vänskapslandskamp. Ok Österrike är bra i kvalspel, men man brukar sälla komma upp i sådan kvalitet när det kommer till vänskapsmatcher. Albanien är inte kattskit och jag tror att man har mycket bättre möjlighet att störa än vad procenten visar på just nu.

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

7. Bradford – Millwall 1(x2)
League One. Bara en förlust på den 13 senaste matcherna för Millwall som såklart ska ses med chans. Bradford jagar en kvalplats och brukar vara svårslaget hemma, men någon självklart spiketta är det definitivt inte. Öppet.

 

8. Chesterfield – Fleetwood 1(x)
League One. Tre raka torsk för Fleetwood och man ligger nu farligt nära nedflyttningsstrecket. Chesterfield är inget stjärngäng direkt men ska ändå ses som liten favorit här då formen är helt ok.

 

9. Chester – Barrow 1(x2)
National League. Två lag som ligger hyfsat säkert i tabellen och skvalpar. Barrow har varit svårslaget på slutet och jag vill inte räkna bort laget här.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

10. Dove – Torquay 1(x) M
National League. Viktig match för båda lagen då Dove slåss för en kvalplats medan Torquay fokuserar på överlevnad. Ingen samba när gästerna spelar direkt – på de fyra senaste matcher har man släppt in noll mål och gjort ett (gäsp). Lite för hög procent på ettan för min smak.

 

11. Gateshead – Macclesfield 1
LOTTAS, fördelning 12-2-2. Just nu är det ingen anledning att gardera, men procenten kan ju förändras.

 

12. Grimsby – Wrexham 1(x)
• • National League. Viktig match i toppen av tabellen – Grimsby ligger trea och Wrexham åtta med fyra poäng upp till en kvalplats. 16 raka hemmamatcher för Grimsby utan torsk, medan Wrexham har nio raka utan förlust.

 

13. Southport – Guiseley 1(x2)
National League. Gästerna har vunnit en match på de elva senaste, men kryssar också en hel del. Man borde ha bra chans att störa Southport som inte övertygar hemma just nu – framförallt har man problem när bottenkonkurrenterna kommer på besök. Helst helgardering!

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.