Stryktipset, vecka 12, 25 mars 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 12, 25 mars 2023

Det har varit en tuff spelvecka med dåligt utbud. Nu är stryktipset här åtminstone, men idel landskamper så den vanliga PL-peppen är inte riktigt där. 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Spanien – Norge 1
• Ingen Håland i Norge pga skada och det räcker för att jag inte ska nalla på garderingarna. Etta i Málaga!

 

2. Kroatien – Wales 1(x2)
• Bale har gjort sitt i Wales och det ska bli intressant att se hur man klarar sig utan sin fixstjärna. Jag tycker att kroaternas streckas för hårt och Wales kan mycket väl kriga sig till minst en pinne.

 

3. Israel – Kosovo 1(x)
• Två lag som får kämpa bakom Schweiz i gruppen. Kosovo är starkt stundtals, men framförallt hemma – här tror jag på max en poäng.

 

4. Armenien – Turkiet (x)2 M
• Rivalmöte och det kan bli hårda tag mellan dessa gäng. Visst ska Turkiet vara favorit, men två streckas hårt och jag vill gärna få med en gardering.

 

5. Andorra – Rumänien 2
• Andorra gör det förhållandevis bra mot andra blåbär, men när bättre lag står för motståndet så tar det oftast tvärstopp. Det borde det göra även här.

 

6. Charlton – Wycombe (x)2
• Då var vi nere i League One. Wycombe har bara fyra poäng upp till en kvalplats och är minst sagt motiverat. Charlton ligger mer meningslöst till och borde få svårt. x2 räcker?

 

7. Exeter – Accrington Stanley 1(x)
• Två svala gäng men där ändå Exeters hemmaspel är ganska imponerande – man har bara förlorat en av de sju senaste hemmamatcherna. Accrington har gjort minst bortamål av alla lag i serien.

 

8. Fleetwood – Lincoln X
• Detta är faktiskt ligans två kryssgladaste gäng! Lincoln har spelat oavgjort i hela 18 av 36 matcher, Lincoln i 13. Äh, klart vi ska testa ett spikkryss!

 

9. MK Dons – Morecambe 1(x)
• Tungt för Morecambe som bara har en seger på de elva senaste matcherna. Nu ligger man trea från slutet. Femma från slutet ligger Dons så det är alltså ruggigt viktiga poäng på spel.

 

10. Peterborough – Derby 1(x2)
• Andra änden av tabellen här när femman Derby gästar sjuan Peterborough. Sexpoängsmatch och ett ypperligt läge för jagande Peterborough att närma sig en kvalplats.

 

11. Portsmouth – Port Vale 1(x2)
• Nja, Pompey streckas hårt här, men även fast man vunnit två raka så har man haft lite stolpe in och jag känner mig inte hundra med att spika ettan. Port Vale är ingen världsgäng direkt, men jag tror att man kan skrälla.

 

12. Mansfield – Sutton 1(x2)
• League Two. Ännu ett viktigt möte mellan två lag som slåss om kvalplatser. Inga gäng som sprudlar offensivt just nu och jag räknar med en målsnål match. Mansfield har skrapat ihop FYRA skott på mål på de tre senaste matcherna.

 

13. Stevenage – Salford 1
• Sjuan Salford gästar serietvåan Stevenage. Offensivt spel som gäller när Salford lirar och man har faktiskt gjort näst flest mål av samtliga lag i serien. Dock läcker man även en hel del bakåt. Stevenage gör flest hemmamål av samtliga lag och släpper in näst minst. Det får bli en etta på en tuff kupong!

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.