Stryktipset, vecka 11, 19 mars 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 11, 19 mars 2022

Lurig kupong den här veckan med en hel del favoriter som kan falla. Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

(pga tekniska problem så blir det inte analys på de sju sista matcherna).

1. Middlesbrough – Chelsea 2
• Kvartsfinal i FA-cupen och även fast Chelsea ska vara stora favoriter så får man inte underskatta Boro som redan slagit ut United och Spurs ur turneringen. Jag streckar från höger men någon skrällgardering kanske inte behöver vara fel?

 

2. Bristol C – West Bromwich 2
• Efter en lång och djup formsvacka så har WBA vaknat till liv i sista sekunden. Sju poäng på de tre senaste och nu har man sex poäng upp till en kvalplats. Bristol har inte mycket att spela för och har förlorat fyra av de fem senaste. Bra tvåa.

 

3. Huddersfield – Bournemouth (1x)2
• Sexpoängsmatch mellan trean Huddersfield och tvåan Bournemouth. Tre poäng skiljer lagen åt men gästerna har hela trea matcher färre spelade. Men ändå, ytterst viktig match för toppen! Och ovisst tycker jag att det känns. Bournemouth är bättre i grunden, men blandar och ger samtidigt som Huddersfield är svårslaget hemma.

 

4. Hull – Luton (1) 2
• Öppen match att vänta mellan två lag med trevlig form. Luton ligger på en imponerande femteplats medan Hull har börjat håva in lite poäng på slutet – fin bortaseger mot Coventry senast. Två lag som sällan spelar oavgjort och jag utelämnar krysset.

 

5. Reading – Blackburn (1x)2
• Otroligt att Blackburn ligger fyra trots att man bara vunnit två av de tio senaste matcherna. Målskyttet är ett problem, men senast blev det lite islossning när man vann mot Derby med 3-1. Nu väntar ännu ett bottengäng. Reading balanserar på nedflyttningstrecket och varje poäng är livsviktig. Bara en seger på de tolv senaste hemmamatcherna för Reading, men samtidigt är Rovers uddlöst på bortaplan. Öppet!

 

6. Stoke – Millwall (x)2
• Stoke ser inget vidare och har inte mycket att spela för. Nio raka utan seger och det kan bli problem igen när ett formstarkt och högmotiverat Millwall kommer på besök. Gästerna har 6 2 0 på de åtta senaste och nu är det bara två poäng upp till en kvalplats.

 

7. Swansea – Birmingham 1(x)

8. Oxford – Ipswich (x)2 M

9. Lincoln – Sunderland (x2)

10. Cambridge – MK Dons 2

11. Portsmouth – Wycombe 1(x2)

12. Charlton – Burton 1(x2)

13. Hammarby – Elfsborg 1

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.