Stryktipset, vecka 11, 19 mars 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 11, 19 mars 2016

Hua! Inte var det inte speciellt lätt alls. Men det ska vara lite svettigt när det är 11 extra miljoner i potten! 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – West Ham x(2)
• Costa avstängd för Chelsea som har det motigt just nu. Utslaget ur både CL och FA – dessutom har Premier League gått åt helvete. Västra Skinkan blir något att bita i – gästerna har riktigt fin form och brukar prestera bra mot bra motstånd. Men frågan är: hur BRA är egentligen Chelsea? Drar en rövare direkt!

 

2. Crystal P – Leicester 2
• Det är kan nog passa Leicester fint. CP gillar att spela offensivt – då kan tabellettan passa på att kontra in ett par bollar. Dessutom är Crystal Palace långt ifrån stabilt hemma i London den här säsongen och har det allmänt slitigt. Rövare nummer två!

 

3. Watford – Stoke 1(x2)
• Oftast bara topplagen som får med sig tre poäng borta mot Watford. Stoke kan definitivt störa, men någon självklar bortapoäng är det absolut inte för mig! Stark seger mot Arsenal i FA-cupen för Watford.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

4. WBA – Norwich 1(x)
• WBA är mycket starkt hemma på senare tid (dock många kryss) och jag har svårt att se framför mig en bortaseger. Men procenten på singelettan funkar inte för mig och en kryssgardering känns given.

 

5. Birmingham – Fulham 1 (2) M
• Lurig match trots att det skiljer en jävla massa placeringar mellan lagen. Fula Skinkan ligger bara någon poäng från nedflyttning men har en riktigt vass offensiv och kan ställa till det mot de flesta lagen i serien. Dock ser defensiven inte alls bra ut. Testar en rolig gardering – Fulham har trivts här på senare år. Viktiga poäng på spel!

 

6. Brentford – Blackburn 1(x2)
• Äcklig match att få ordning på! Två lag som inte får ordning på grejerna och som inte har någon som helst stabilitet. Och vad betyder det? Jo det betyder helgardering förstås!

 

Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

7. Burnley – Wolverhampton 1
• Det formligen STINKER Premier League om Burnley just nu. Man verkar otroligt målmedvetet och helt orubbligt. Det blir svårt för Wolves som ligger i mitten av tabellen och gnetar.

 

8. Ipswich – Rotherham 1(x)
• Rotherham hämtade upp 0-3 senast till 3-3 de SJU SISTA MINUTERNA hemma mot Derby senast. Inga konstigheter. Man visar otroligt mycket hjärta just nu och överlevnadsinstinkten är verkligen på topp. Ipswich är visserligen bra hemma, men kan man verkligen räkna bort Rotherham i dagsläget?

 

9. Leeds – Huddersfield 1(x2)
• Detta är alltså ett stort derby. Slamp-Leeds tar emot Hudderfield och det känns som om vad som helst kan hända. Huddersfield ligger fem poäng efter i tabellen och ser såklart sin chans att kommer närmre lokalrivalerna. Ett möte som brukar sluta i målkalas.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

10. MK Dons – Brighton (x)2
• Brighton har hållit nollan i fem raka matcher och krigat till sig en andraplats. Man förlorar inte många matcher och jag tror att man grejar poäng här med. Viktiga poäng på spel även för Dons som ligger precis över strecket.

 

11. Preston – QPR 1(x2)
• Två lag som fortfarande är med i jakten på en kvalplats. QPR övertygar inte riktigt på bortaplan, men har en hög högstanivå och kan såklart störa när det klaffar. Dock är Preston vanligtvis svårslaget hemma och ska passas. Kan gå lite hursomhelst!

 

12. Reading – Cardiff 2
• Tänkte dra en liten rövare här. Reading ligger mitt i tabellen medan Cardiff kämpar för en kvalplats. Hemmalaget har matchats hårt på slutet och har nyligen åkt ur FA-cupen. Tre raka torsk och humöret lär inte vara på topp. Cardiff kan ta tre mycket viktiga poäng i toppstriden. Gardera om du har råd för Reading är vanligtvis inte något dåligt hemmalag.

 

13. Sheffield W – Charlton 1
• Bottenlaget Charlton har vaknat sent men har fortfarande chans att överleva – två segrar och ett kryss på de tre senaste. Sheffield ligger på sjätte och sista kvalplats, men spelet övertygar inte helt. Charlton går troligtvis all in, och då kan det såklart smälla åt andra hållet också. Eventuellt petar jag in en gardering när det närmar sig matchstart – Charlton är lite av det bogey-team för Sheffield.

 

Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

jag

Skål och lycka till!

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.