Stryktipset, vecka 11, 16 mars 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 11, 16 mars 2024

Ja men då kör vi väl igen då! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kronor. Lycka till! /BB

1. Manchester C – Newcastle 1
• FA-cup-kvartsfinal och visst talar det mesta för City. Ett hårt skadeskjutet brukar inte trivas här och får antagligen kamma noll igen.

 

2. Fulham – Tottenham (x)2
• Spurs har fått upp ångan och öser på framåt just nu, samtidigt som defensiven känns starkare än tidigare. Men på bortaplan är man inte riktigt att lita på samtidigt som Fulham inte tar någon skit på Craven Cottage.

 

3. Burnley – Brentford (1x)2
• Motigt för båda lagen, framförallt Burnley som inte vunnit en match sedan 23 december. Ruggigt tufft schema för Brentford – nu blir äntligen LITE lättare motstånd, men bortaformen är katastrof och helst alla tecken.

 

4. Luton – Nottingham (1x)2
• Viktig sexpoängsmatch i botten mellan Luton som ligger precis under strecket och Nottingham precis över. Tre poäng skiljer lagen åt och vinner Luton här så går man förbi. Tajt och ångestladdat.

 

5. Birmingham – Watford 1(x2)
• Även ångestladdat i Chamopionship mellan dessa gäng som båda är indragna i bottenstriden. Watford kickade tränaren senast och hoppas på boost nu.

 

6. Ipswich – Sheffield W 1(x)
• Ipswich tog ledningen borta mot Cardiff senast i 79:e minuten…men förlorade efter mål i 90+5 och 90+10. Tungt! Man får passa sig mot ett formstarkt Sheffield!

 

7. Middlesbrough – Blackburn 1
• Tre raka segrar för Boro och nu är man med i racet om en kvalplats igen. Rovers har inte vunnit en bortamatch sedan november och borta få det svettigt igen. Etta just nu men det kan bli garderingar till slut.

 

8. Plymouth – Preston 1
• Usel insats av Preston senast och nu gäller det att skärpa sig om man ska vara med och slåss om en kvalplats. Plymouth har fem raka tävlingsmatcher hemma utan seger, men har också mött ruggigt tufft motstånd. Jag tycker ettan känns intressant.

 

9. Rotherham – Huddersfield 2
• Usel – uslare – Rotherham. Man lägger hjälplöst sist och kommer spela i League One nästa säsong. Huddersfield som ligger precis under nedflyttningsstrecket har ett gyllene läge till tre otroligt viktiga poäng.

 

10. Stoke – Norwich 1(x)
• Stoke har sett bättre ut på slutet med två segrar på de tre senaste. Norwich har bara vunnit en av de åtta senaste bortamatcherna i ligan och är ingen omöjlig uppgift för hemmalaget.

 

11. Sunderland – QPR 1 (2) M
• Sex raka förluster för Sunderland som rasar som en sten genom tabellen. Visst har man chans mot QPR, men någon ettaspik blir det absolut inte.

 

12. WBA – Bristol C 1(x2)
• Jag gillar INTE ALLS procenten på ettan här. Bristol är inget världsgäng men brukar stå upp bra mot de flesta och jag testar lite skrällgarderingar.

 

13. Derby – Bolton 1(x)
• Viktiga poäng på spel när tvåan Derby tar emot trean Bolton. Bara en poäng skiljer lagen åt. Fyra raka bortamatcher för Bolton utan seger och det biir svårt igen.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.