Stryktipset, vecka 10, 9 mars 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 10, 9 mars 2024

16 miljoner i jackpott och många stora favoriter. Var hittar du skrällarna? Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Brentford 1
• Inget snack i det här Londonderbyt. Fin form hos Arsenal samtidigt som Brentford har torskat åtta av de nio senaste bortamatcherna. Brentford fixade 1-1 i det här mötet förra säsongen, men nu blir det svårt.

 

2. Wolverhampton – Fulham 1(x)
• Fula Skinkan har faktiskt aldrig vunnit en ligamatch borta mot Wolves och jag tror det kan bli svårt igen. Jag kryssar från vänster.

 

3. Bournemouth – Sheffield U 1
• Sheffield känns som ett slaget lag och man läcker ordentligt bakåt. 0-6 hemma mot Arsenal senast. Solanke ser ut att vara åter för hemmalaget och det hjälper ju inte gästerna direkt.

 

4. Crystal Palace – Luton 1(x2)
• Fem raka torsk för Luton, men jag vill ändå inte räkna bort laget här. Palace känns inte stabilt och jag vill helst få med alla tecken.

 

5. Blackburn – Plymouth 1(x2)
• Viktiga poäng på spel i botten mellan två gäng som inte briljerar. Större press på Blackburn än Plymouth och jag tror att gästerna kan störa ett konfunderat hemmalag.

 

6. Hull – Leicester (1) 2
• Leicester leder fortfarande serien men det känns lite svajigt och innan segern mot Sunderland senast så hade man tre raka torsk. Hull har en hög högstanivå och jag vill ha med en skrällgardering.

 

7. Millwall – Birmingham 1(x) M
• Ännu en nyckelmatch i botten mellan två lag som försöker undvika nedflyttning. Och det är luriga gäng att tippa på – båda blixtrar till ibland och formen känns inte asdålig för varken Millwall eller Birmingham. Jag tror att hemmafördelen kan fälla avgörande och testar 1x.

 

8. Norwich – Rotherham 1
• Rotherham har inte vunnit en match under 2024 och har åtta raka torsk – 13 raka tävlingsmatcher utan seger. Norwich jagar en kvalplats och ska naturligtvis vara stor favorit. Stark etta.

 

9. Preston – Stoke 1(x)
• Riktigt bra period av Preston både resultat och spelmässigt. Man har haft längre spelledigt än Stoke men frågan är om det är någon fördel när man är inne i ett fint stim med sju raka utan förlust? Ettan streckas lite väl hårt och jag vill gärna ha med gardering. Räcker 1x?

 

10. QPR – Middlesbrough 1 (2)
• Helt okej form hos QPR men jag tänker inte spika ett lag som bara har två segrar på de tio senaste tävlingsmatcherna hemma. Boro är ojämnt men har en hög högstanivå och kan få med sig något här.

 

11. Southampton – Sunderland 1(x2)
• Hmm, nja. Southampton vann visserligen senast – 4-3 mot Birmingham, men då fick man också spela med en man mer i en halvtimme och avgjorde i 96:e minuten. Man har nerverna utanpå och kanske kan Sunderland utnyttja det? Gästerna har fem raka uddamålsförlusten och snart får man med sig något. Jag testar skrällgarderingar!

 

12. Watford – Coventry 2
• Coventry spelar bra just nu och har bra häng på topp sex. Watford däremot känns håglöst med bara en seger på de elva senaste tävlingsmatcherna. Jag gillar tvåan.

 

13. Blackpool – Portsmouth (1x)2
• Höjdarmatch från League One där playoff-jagande Blackpool tar emot serieledande Portsmouth. Gästerna är riktigt bra men samtidigt är Blackpool ruggigt starkt hemma. Allt kan hända här.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.