Stryktipset, vecka 10, 13 mars 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 10, 13 mars 2021

Nu börjar det verkligen dra ihop sig i England och viktiga poäng på spel! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Fulham – Manchester C 2
• Vråltung vinst för Fula Skinkan borta mot Liverpool senast! Men Liverpool är ju ett vrak just nu och ett titeljagande City blir en tuffare nöt att knäcka.

 

2. Everton – Burnley 1(x) M
• Visst ska Everton vara favoriter men procenten på ettan börja balla ur med tanke på skadelistan hos hemmalaget samtidigt som Burnley är svårslaget just nu: 1 4 1 på de sex senaste.

 

3. Crystal P – West Bromwich 1(x)
• Dödsryckningar av WBA på senare tid och man får absolut inte räknas bort här. Palace dras med en lång skadelista och kan mycket väl få en kämpig eftermiddag. 1x, men helst alla tecken!

 

4. Bournemouth – Barnsley 1
• Sjuan mot sexan och ruggigt viktiga poäng på spel! Bournemouth är långt ifrån stabilt, men har gjort mål i 15 av de 16 senaste tävlingsmatcherna hemma och borde kunna näta igen. Barnsley vinstsvit på sju matcher avbröts i veckan med 0-0 hemma mot Derby. Inget blädande spel då och kanske var det starten på en liten svacka? Jag testar ettan.

 

5. Birmingham – Bristol C 1(x2)
• Birmingham ligger och balanserar på nedflyttningsstrecket. Det har sett bättre ut på senare tid och senaste hemmamatchen vann man. Bristol agerar ojämnt och det känns som om detta kan sluta lite hursomhelst. Birmingham är ju mitt nya Slamp-Leeds så in med garderingarna! 🙂

 

6. Cardiff – Watford (1x)2
• Vilken otrolig svit för Mick McCarthy i Cardiff. Sedan han tog över tränarrollen så har man elva raka matcher utan torsk (7 4 0). Man har dock sett lite mänskligare ut på slutet. Medan Cardiff främst jagar en kvalplats så har Watford siktet inställt på direktavancemang till Premier League. Man ligger tvåa men på samma poäng som trean Swansea. Helst alla tecken!

 

7. Derby – Millwall 1(x)
• Inga lag det sprudlar om just nu direkt och en trist 0-0-match skulle inte vara någon skräll direkt. Målsnålt lär det hursomhelst bli. Hemma är Derby vanligtvis starkt och borde ha bra chans till poäng. Millwall har dock vunnit här de två senaste matcherna.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

8. Nottingham – Reading 1(x2)
• Brist på mål brukar det även bli när Nottingham och Reading lirar nuförtiden, och det brukar inte bli speciellt många mål när lagen möts heller. Bättre form hos Reading som ligger på en fin femteplats, men helt stabilt känns det inte och Forest har möjlighet att störa.

 

9. Middlesbrough – Stoke 1(x)
• Bara en seger på de sju senaste hemmamatcherna för Boro och nu börjar playoff-platserna kännas långt borta. Stoke vinner dock sällan borta (0 6 3) på de nio senaste. Krysset känns troligt, men jag tar med ettan också.

 

10. QPR – Huddersfield 1
• Huddersfield är seriens näst sämsta bortalag med tio inspelade poäng på 17 matcher – endast tre poäng på de tolv senaste! Visst borde man få problem mot mot QPR som har två raka segrar i ryggen och som vunnit fyra av de fem senaste hemmamatcherna.

 

11. Wycombe – Preston 2
• Tabelljumbon Wycombe har tolv poäng upp till säker mark och visst ser det väldigt mörkt ut. I hemmaspelet har man gjort minst mål av samtliga lag i serien (10 på 17 matcher). Preston blandar och ger men här borde man ha bra chans till tre pinnar. Kryssgardering för den som har råd.

 

12. Hull – Oxford 1(x)
• Hull toppar League One men har också spelet fler matcher än bakomliggande lag. Fullt fokus är det som gäller om ska knipa alla tre poäng mot Oxford som slåss för en playoff-plats. Oxford har bara en torsk på de tolv senaste bortamatcherna.

 

13. Norrköping – Häcken 1(x2)
• Ändå lite trevligt med svenskt på kupongen! Kvartsfinal i svenska cupen som gäller och naturligtvis svårt att sia om detta. Norrköping ska vara liten favorit, men visst har Häcken kapacitet att störa – när MFF är ute ur leken så känner båda lagen guldvittring.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.