Stryktipset. vecka 10, 11 mars 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset. vecka 10, 11 mars 2017

Finns det något bättre än att ta helg, ladda kaffebryggaren och börja pilla lite med stryket? Hörrudu säg inte emot nu, SÄTT PÅ BRYGGARN OCH HA DET MYSIGT FÖR F*N! För nu är det dags för veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

Kul att så många ställer frågor på Facebook och på mejlen – fortsätt gärna med det om ni undrar över något!

1. Arsenal – Lincoln 1
• FA-cupen. Det kommer att roteras i Arsenal, men det kanske är precis det man behöver för att få ordning på det här sjukande skeppet? Man kan dock inte slappna av – Lincoln har slagit ut Brighton, Ipswich och senast Burnley. Spela på matchen här.

 

2. Bournemouth – West Ham 2
• Premier League. Starkt av Bournemouth att greja en pinne borta mot United senast. Storspel av Boruc i kassen och bra försvarsspel var en stor anledning. Dock nio raka tävlingsmatcher utan seger nu och man närmar sig nedflyttningsstrecket. Man har några frågetecken inför den här matchen + avstängning på mittfältaren Surman, medan Västra Skinkan har Carroll åter och Antonio tillbaka efter avstängning. Jag testar tvåan!

 

3. Everton – WBA 1
• Tony Pulis lär ha plockat fram hårtorken efter West Bromwichs usla insats hemma mot Crystal Palace senast. Bättring krävs om man ska ha någon chans mot ett hemmastarkt Everton. Lukaku avgör? Spela på det här.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

4. Hull – Swansea 1(x)
• Efter en fin period har Swansea fått lite andrum till den absoluta botten, men har bara fem poäng ned. Hull har fyra poäng upp ned till säker mark, men har ett hyfsat schema de kommande fyra matcherna och möjlighet att klättra. Skadelistan är som vanligt enormt långt hos hemmalaget, men lagmoralen är vanligtvis stark och hemmaspelet går inte att klaga på.

 

5. Aston Villa – Sheffield W (x)2
• Villa menlöst i mitten av tabellen efter en katastrofsäsong. Visst kan man spela avslappnat men nu möter man ett högmotiverat och starkt Sheffield som ligger på sjätte och sista kvalplats till PL just nu. Jag tror på bortapoäng.

 

6. Barnsley – Ipswich 1(x) M
• Ipskryss lever verkligen upp till namnet just nu då de fem senaste matcherna slutat oavgjort. Man vinner inte många matcher på bortaplan och hemmapoäng känns troligt. Barnsley har visserligen bara en poäng på de fyra senaste, men schemat har också varit ganska jobbigt.

 

7. Burton – Nottingham 1(x)
• Ett riktigt ångestmöte i botten av tabellen. Forest följde upp skrällsegern hemma mot Brighton med torsk hemma mot Brentford, och vips var på nere på jorden igen och långt nere i tabellen. Burton är inget fantastiskt gäng, men naturligtvis har man möjlighet till poäng här. Åtta raka bortamatcher i ligan för Nottingham utan seger.

 

8. Cardiff – Birmingham 1(x2)
• Zola får ingen ordning på Birmingham som dock blixtrar till ibland, och med lite flax så tror jag att man kan skrälla mot ett skadedrabbat Cardiff som ligger hopplöst i mitten av tabellen. Prollen på ettan känns lite väl saftig för att inte syna. Jag vill dock gärna se startelvor innan jag bestämmer mig helt!

 

9. Leeds – QPR 1
• Du känner till min relation till Slamp-Leeds vid det här laget, så bortse från den här analysen nu – jag har antagligen fel. 🙂 Leeds var nära segern i veckan borta mot Fula Skinkan men släppte in kvitteringsbollen i femte övertidsminuten. Kalvin Phillips visades ut i 89:e minuten då och är avstängd. Hemma är Leeds helt klart svårslaget och det fina hemmaspelet är en stark orsak till att man ligger på en fin fjärdeplats. QPR är inne i en ganska fin trend, men här får man det jobbigt. Eller så är det bara jag som får det jobbigt som vanligt…

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

10. Newcastle – Fulham 1(x)
• Sex raka utan ligaförlust för Fula Skinkan som jagar en kvalplats. Newcastle har tagit några avgörande segrar på slutet och nu ska det mycket till för att man inte ska gå upp.

 

11. Norwich – Blackburn 1(x2)
• Fem raka utan seger för Norwich och det känns som en eventuell kvalplats håller på att rinna mellan fingrarna. Rovers har spelat riktigt bra sedan tränarbytet och är nu över nedflyttningsstrecket. Jag gillar inte procenten på singelettan och drar till med en rövare.

 

12. Preston – Reading 1(x2)
• Det är kan bli en trevlig match mellan två bra lag. Preston räknar jag aldrig bort längre och helgarderingen känns ganska given. Det är framförallt Reading som har chans på en kvalplats (ligger femma), men även Preston har chansen om man får med sig några treor.

 

13. Wigan – Bristol C 1(x2)
• Åh herregud vilket ångestmöte som avslutar kupongen! Wigan näst sist och Bristol tredje sist. Nådjävulskt viktiga poäng på spel alltså i kriget om ett nytt kontrakt i Championship. En seger på de 17 senaste matcherna för Bristol, men nu är det överlevnad som gäller och gammal statistik betyder inte jättemycket. Målkungen Tammy Abraham kan vara tillbaka för gästerna – är han det så helgarderar jag, annars 1x.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.