Stryktipset, vecka 1, 9 januari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 1, 9 januari 2021

FA-cupens tredje omgång över hela veckans stryktipskupong – kul men ruggigt svårt förstås! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Watford 1(x) M
• Visst kan Watford göra det lite jobbigt för United. Varje match är viktig för Ole-Gunnars mannar i jakt på pokaler medan Watford borde ha stenhårt fokus på att ta sig tillbaka till Premier League. Rotation att vänta i båda lägren och jag tar med ett rensarkryss.

 

2. Arsenal – Newcastle 1
• Regerande FA-cupmästaren Arsenal tar emot Newcastle och Gunners vill förstås förlänga sin segersvit till fyra raka matcher. Newcastle imponerar sällan borta mot Arsenal och visst borde man få det jobbigt igen. En hel del rotation att vänta, något som hemmalaget borde klara av bäst.

 

3. Southampton – Shrewsbury 1(x2)
• LOTTAS. Fördelning 12-2-2

 

4. Stoke – Leicester (x)2
• Stoke får visserligen inte underskattas, men visst har ett formstarkt Leicester bra möjlighet att ta sig vidare till fjärde omgången. Nedåtgående form hos Stoke som får svårt att stå emot även fast Leicester roterar en hel del.

 

5. Blackpool – West Bromwich (x)2
• League One mot Premier League och då borde det väl vara en säker tvåa? Nja, jag är inte så säker. WBA är riktigt formsvagt just nu och huvudfokuset borde verkligen vara att stanna kvar i serien. Blackpool har gjort det bra hemma på sistone och kanske kan det bli en jämn historia trots allt?

 

6. Brentford – Middlesbrough 1
• Det rapporteras om ett coronautbrott hos gästande Boro och att flera startspelare kommer att missa den här matchen. Oavsett vilket lag gästerna ställer på planen så ska Brentford gälla som favorit, men sjukdomsläget och procenten gör att ettan blir ännu lättare att spika.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Wycombe – Preston (1x)2
• Två lag från Championship som ställs mot varandra i FA-cupens tredje omgång. Wycombe ligger jumbo i serien medan Preston ligger tolva. Det borde finnas bra chans för gästerna att ta sig vidare, men helst alla tecken.

 

8. QPR – Fulham 2
• Efter flera inställda matcher så borde Fulham kunna ställa en stark elva på planen i detta Londonderby mot QPR. Just nu är singeltvåan streckad till 39% och allt under 50% tycker jag känns spikbart.

 

9. Burnley – MK Dons 1(x2)
• Visst ska Burnley vara favorit mot Dons, men över 70% på ettan funkar inte för mig – det finns bra mycket större chanser för skräll än så. Burnley lär rotera manskapet medan gästerna kan matcha kan ställa bästa laget på planen eftersom man inte lirat sedan 29 december.

 

10. Oldham – Bournemouth 2
• Denna match spelas i Bournemouth – Oldhams plan är i för dåligt skick och därför togs det beslutet. Det blir förstås ännu svårare nu för League Two-laget att ta sig vidare. Bournemouth lär lägga sitt huvudfokus på att ta sig tillbaka till Premier League men bör ändå klara av Oldham.

 

 
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

11. Blackburn – Doncaster 1(x)
• Det lär roteras i Rovers som både gjort och släppt in mål i sex raka hemmamatcher. Kanske kan det bli målrikt även mot Doncaster som gjort mål i åtta raka bortamatcher. Det skiljer en division mellan lagen, men Blackburn streckas lite väl hårt för min smak.

 

12. Bristol R – Sheffield U (1x)2
• Sheffield United har inte vunnit en enda match i någon tävling den här säsongen. Ska det äntligen ske mot League One-gänget Bristol Rovers? Det borde det ivarjefall göra – det lär roteras och flera lirare vill nog visa att det är de som borde spela i Premier League framöver.

 

13. Huddersfield – Plymouth 1(x)
• Bara EN seger på de 14 senaste bortamatcherna för Plymouth – och det var just i FA-cupen mot Charlton (1-0). Nu väntar det tuffare motstånd när man ställs mot Huddersfield. Hemmalaget agerar dock ojämnt och kanske behöver det inte bli någon självklar hemmaseger?

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.