Stryktipset, vecka 18, 7 maj 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 18, 7 maj 2016

Solen skiner, ölen är kall och stryktipset bjuder på 10 extra härliga millar i jackpot – underbart! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Leicester – Everton 1(x) M
• Hel otroligt, Leicester är klara mästare och en av de största skrällarna någonsin är ett faktum. Jag är väldigt imponerad! Man vill såklart avsluta snyggt inför hemmafansen och möter ett Everton som helst vill att säsongen ska ta slut. Drinkwater avstängd för hemmalaget.

 

2. Aston Villa – Newcastle 2
• Till skillnad från match 1 så är den här matchen väldigt viktig…ivarjefall för Newcastle som kämpar för att hålla sig kvar i Premier League. Ska redan nedflyttningsklara Villa ställa till det för Magpies? Nja, kanske. Det som talar emot Newcastle är att man tagit en bortapoäng på de tio senaste ligamatcherna. Det som talar för Newcastle var att den bortapoängen togs senast mot Liverpool på Anfield. Statistik betyder ingenting längre – det är bara överlevnad som gäller och tvåan är stark!

 

3. Bournemouth – WBA 1(x)
• Två lag som ligger säkert i tabellen men som inte imponerat på slutet. Tre raka hemmatorsk för Bournemouth, men då har man också mött Pool, City och Chelsea. Annat emot nu och jag tror att man avslutar med hemmapoäng.

 

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

 

4. Crystal Palace – Stoke 1(x)
• Crystal Palace spelar FA-cupfinal senare den här månaden och naturligtvis ligger mycket av fokuset där nu när ligan är så gott som över. Det brukar bli jämna matcher lagen emellan och det vore väl ingen direkt skräll om det blev tajt igen. Efter en tung period hemma så har Crystal Palace tre raka hemmamatcher utan torsk – förlänger man sviten?

 

5. Sunderland – Chelsea 1(x2)
• Otroligt viktig match för Sunderland som ligger under strecket – en poäng efter Newcastle som dock har en match mer spelad. Chelsea har ingenting att spela för egentligen men har såklart hög kapacitet. Tre raka hemmamatcher för Sunderland utan mål framåt, vilket det måste bli ändring på nu.

 

6. West Ham – Swansea 1
• Det blir problem för Swansea här. Man möter ett heltaggat Västra Skinkan som har häng på en CL-plats. Det MÅSTE bli tre poäng för skinkorna och visst ska man väl greja det? Så länge Payet är på plan så kan allt hända.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

7. Oxford – Wycombe 1
• Sista omgången i League Two och ALLT står på spel för Oxford – vinner man så är man helt klart för League One! Wycombe går inte bra alls just nu och mycket ska till för att man störa. Det enda som känns lite jobbigt med spikettan är Oxfords ganska bleka hemmafacit den här säsongen…dock är man bäst bortalag av samtliga i serien.

 

8. Plymouth – Hartlepool 1(x2)
• Det står redan klart att Plymouth lirar mot Portsmouth i play off och har såklart fokuset där. Kanske kan det bli lite rotation här och chans för Hartlepool att störa till fina procent? Drar till med en rövare här – Plymouth har trots allt förlorat tre av de fem senaste hemmamatcherna.

 

9. Portsmouth – Northampton (x)2 M
• Som sagt, Pompey möter Plymouth i kvalet. Nu möter man Northampton som vunnit serien i överlägsen stil men som ändå inte sparar på krutet – 23 raka utan förlust nu.

 

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

 

10. Elfsborg – Gefle 1
• Jaha, är det här säsongen som Gefle åker ur Allsvenskan? Det känns som om jag sagt det i 254 år nu, men det ser fan inte bra ut. 3-12 i målskillnad på de två senaste för Gefle och det är risk att det blir en hel del baljor bakåt här också. Elfsborg börjar komma igång efter en tung inledning och det kan bli ett målkalas – vann det här mötet med 5-1 förra säsongen.

 

11. Östersund – Kalmar FF (x)2
• ÖFK spelar trevlig fotboll, men man läcker bakåt och det kan rutinerade lag utnyttja. Kalmar börjar komma igång och jag tror att man kan få en passande spelbild här.

 

12. AFC Utd – Ängelholm 1(x2)
• Två lag som inlett serien piggt. AFC:s defensiv har varit riktigt vass med bara ett inslätt mål på de fem spelade matcherna. Ängelholm är ett skumt gäng och det skulle inte förvåna mig om snubblade med sig tre pinnar. Lite väl hög prolle på ettan.

 

13. Frej – Sirius (x)2 M
• IK Frej har hög kapacitet och kan mycket när det klaffar. Man möter dock en av seriens största favoriter och man är nog ganska nöjda med en pinne. Osexig procent på singeltvåan.

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.