Speltips | Sverige mot Spanien | EM-kval 15 oktober 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Sverige mot Spanien | EM-kval 15 oktober 2019

Det var inget snack igår – England körde över Bulgarien och spelet satt efter en knapp halvtimmes spel. Skönt! Idag är det dock nervigt som fan!

Tunga möten i grupp F när tabelltvåan Sverige tar emot ledaren Spanien samtidigt som Rumänien och Norge gör upp om viktiga poäng där bakom.

Spanien tappade snöpligt tre poäng i slutet borta mot Spanien när man åkte på en straff på övertid som King förvaltade väl. Vid vinst där så hade man varit helt klart för EM. Nu blir det lite nerv ändå.

 

 

Ett gigantiskt avbräck för gästerna är att lagkaptenen, mittbacksjätten och också målfarlige Sergio Ramos är avstängd. Han följer visserligen med truppen ändå, men kommer naturligtvis saknas oerhört. Jag hoppas verkligen att Sverige kan utnyttja hans frånvaro.

Sverige har inte gått mållöst från en hemmamatch i ett EM-kval sedan man spelade 0-0 mot Danmark 2007. Jag tror att man har goda chanser att hänga en balja även här mot ett halvängsligt Spanien som alltså saknar sin viktigaste spelare.

 

Jag testar spel på båda lagen gör mål till 1.87 på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.