Speltips | Sundsvall mot IFK Göteborg | Allsvenskan 1 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Sundsvall mot IFK Göteborg | Allsvenskan 1 september 2019

ÖSK-AFC lirade 3-1 igår och mitt BLGM-spel satt fint. Idag testar jag ett liknande spel, även det i allsvenskan.

Det är verkligen fullt drag ute i Europa idag – sjukt kul att allt har kommit igång igen. Men samtidigt är det svårt att hitta vettiga spel när säsongen är så pass ung. Tur då att allsvenskan hållit igång ett tag!

Giffarna har sparkat tränaren Joel Cedergren. Det verkar som det är gamla bajaren Tony Gustavsson som ska ta över rodret men i skrivandets stund är det inget som är klart. Hursomhelst så kan kanske tränarrotation få en effekt på tabelljumbon och kanske kan man skrapa ihop lite extra energi inför det här mötet. Alla poäng är nu av yttersta vikt för Giffarna!

Men IFK har fin form med nio raka allsvenska matcher utan förlust – starkt med tanke på att man sålt av en hel del lirare. Senast att lämna är lagkaptenen Sebastian Ohlsson som nu kommer att represtera St. Pauli. Kan man fortfarande fortsätta leverera trots alla spelartapp eller har Giffarna större chans att störa?

 

Missa inte dagens Europatipskupong!

 

På de elva senaste bortamatcherna i allsvenskan så har Göteborg gjort mål i tio, men samtidigt släppt in mål i elva av de tolv senaste bortamatcherna. Så visst finns det chans för Sundsvall att göra mål. Giffarna har gjort mål i 12 av de 15 senaste hemmamatcherna, men håller sällan nollan (därav tabellplaceringen).

Historiskt sett brukar det bli väldigt många mål när lagen möts. Sjukt många faktiskt! 57 på 14 matcher – det är över fyra mål i snitt. Med tanke på att oddset på överspel är väldigt högt så MÅSTE jag nästan testa pga historik, tränarbyte och svaga defensiver.

 

Jag testar Ö2.5 mål till 2.08 på Unibet

 

 

B E R M U D A B E N N Y


Speltips varje dag – stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.