Speltips | Real Madrid mot Manchester City | Champions League 26 februari 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Real Madrid mot Manchester City | Champions League 26 februari 2020

Spelet satt fint igår när QPR-Derby slutade 2-1. Även idag är det full fart i Championship, men nu väljer jag att kika på ett höjdarmöte i Champions League istället.

Mycket på spel förstås när dessa giganter gör upp. Tillknäppt och chansfattigt? Det tror jag knappast. Det finns alldeles för många offensiva kvaliteter för att det ska bli en hel del lägen. Och man kan ju inte direkt påstå att något av dessa lagen brukar prioritera defensiven. Vi får väl se hur det blir idag.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

Real Madrid är förstås starkt hemma men långt ifrån oslagbart. Man gör många mål hemma och släpper även in en hel del. De 12 senaste hemmamatcherna i Champions League har slutat över två mål – och 19 av de 20 senaste.

City är ju inte direkt något tillknäppt gäng heller i CL-sammanhang – 12 av de 14 senaste bortamatcherna har slutat över två mål.

 

Jag tycker att oddset på det här målspelet är litet väl högt lagt och testar Ö2.5 mål till 1.84 på Svenska Spel.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.