Speltips | Preston mot Fulham | Championship 10 december 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Preston mot Fulham | Championship 10 december 2019

Stuttgart gjorde jobbet igår och mitt spelförslag satt. Idag är det härligt utbud med matcher i både Champions League och Championship – här kommer dagens speltips!

Prestons form är inget vidare, men man har hög potential och snart kommer poängen trilla in. Mot Fulham brukar man ha det jobbigt och det är mycket möjligt att man får problem igen. Preston är dock väldigt starkt hemma samtidigt som Fula Skinkan är ganska mänskligt på resande fot.

Jag får ingen skön känsla av att spela på vinnare, utan det får bli målspel istället. För det brukar bli en hel del mål där lagen möts. De fem senaste mötena har slutat i totalt över tre mål och båda lagen har gjort mål i sju raka möten.

Preston nollades visserligen i senaste hemmamatchen mot serieledande WBA, men annars har man gjort mål i samtliga hemmamatcher och gjort näst flest hemmamål av samtliga lag. Fulhams fyra senaste ligamatcher har slutat i totalt över två mål och jag tror/hoppas på ytterligare en målrik drabbning.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.78 på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.