Speltips: Portugal-Wales -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips: Portugal-Wales

Vilken match vi har att vänta ikväll mellan Portugal och superskrällen Wales! Kan walesararna ta ytterligare en skalp och ta sig till en EM-final? Här kommer några tankar från mig.

Det har varit fullt fokus på Ronaldo vs Bale inför den här matchen, och det är såklart inte speciellt konstigt med tanke på vilka giganter man är i sina hemländer och vilka nyckelroller man har för sina respektiva landslag.

Men det finns såklart andra viktiga spelare i lagen, t.ex stenhårda balansspelaren William Carvalho i Portugal, spelfördelaren och Arsenalkuggen Aaron Ramsey i Wales. Eller varför inte försvaren och Tottenham-löftet Ben Davies? Det är bara ett problem – alla dessa tre är avstängda i semifinalen.

Det borde gynna Portugal helt klart – Ramseys frånvaro kommer att vara ett hårt slag för Wales offensiv och att slänga in en ny mittback istället för Davies är ju såklart inte optimalt. Dock verkar det som om Pepe dras med skada i Portugal så avvakta med allt spel innan du ser startelvorna!

• Den raka ettan känns som en bra spel just nu – den ger 2.10 x pengarna på NordicBet. Kolla in fler odds här. Just NordicBet har bra bonusar under EM, så in och fixa ett konto här.

• Ett annat kul spel kan vara på Nani som förste målskytt – det ger över 7 x pengarna. Han har skapat en hel del under turneringen och får nog chansen igen. Odds på andra målskyttar här.

• Är du ute efter något roligt högt odds att lägga någon krona på? Ja men då kan du ju lira på resultat kanske och hoppas på att det ballar ur som i Frankrike-Island. 5-2 ger 200 x pengarna. 😉 Får Portugal in en tidig balja så vet man aldrig vad som händer. 3-1 till 21 x pengarna, 4-1 till 60 x pengarna.

Men nu går väl Wales och krigar till sig en seger bara för det! 🙂

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.