Speltips | Polen mot Österrike | EM-kval 9 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Polen mot Österrike | EM-kval 9 september 2019

Lite surt med bara 1-1 hemma mot Norge, men mitt spel satt ivarjefall. Landslagsmatcherna fortsätter och även dagens speltips hämtas från EM-kvalet.

Idag är det riktigt tufft att hitta spel, men jag ger det här toppmötet i grupp G en chans. Jag tror att det kan bli en riktigt underhållande match mellan två lag med hög kapacitet.

Men serieledande Polen åkte på en riktig käftsmäll i veckan när man bortatorskade mot Slovenien med 0-2. Skärpning nu om inte tabelltvåan Österrike ska gå om (gör så vid seger i Warzsawa).

Vanligtvis så ska ju polackerna vara riktigt svårslaget hemma, men förlusten i Slovenien kan ha orsakat lite huvudbry och kanske kanske kan österrikarna skrälla. Svårt! Jag väljer att titta på målspel istället.

Polen öser in mål hemma i EM-kval och VM-kval, och visst kommer man att skapa en hel del även idag. Även Österrike har öst på i inledningen av EM-kvalet – på de senaste två matcherna har man gjort tio mål. Men läcker även bakåt (2-4 borta mot Israel).

 

Jag tycker att oddset är lite väl högt
och testar Ö2.5 mål till 2.14 på Unibet.

 

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.