Speltips | Millwall mot Fulham | Championship 12 februari 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Millwall mot Fulham | Championship 12 februari 2020

Insatsen tillbaka igår när Brentford och Slamp-Leeds lirade 1-1. Så nu är det 69 år och 170 dagar sedan som Leeds bortaslog Brentford. 🙂 Idag fortsätter Championship-omgången.

2015 var jag faktiskt på plats på The Den och såg dessa lag mötas. 22 pund för en helt okej sittplats, en skum korv i halvtid och så 0-0 som slutresultat förstås. En ganska deppig historia, men kul att besöka denna mytomspunna arena i Londons utkant.

Anyhoo, idag tror jag det blir mer ös än när jag var där. Fulham har massor att spela för – man ligger trea men bara en poäng upp till Leeds på andraplats och dessutom med en match mindre spelad. Mitrovic öser in mål (20) och brukar trivas mot Millwall.

 

 

Hemmalaget har bara en seger på de fem senaste, men man har också mött väldigt bra motstånd. Och det blir inte lättare nu direkt när det vankas Londonderby. Fördel Fulham helt klart.

 

Jag testar spel på bortaseger (pengarna tillbaka vid oavgjort) till fina 1.75 på Svenska Spel.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.