Speltips | Manchester U mot Tottenham | Premier League 4 december 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Manchester U mot Tottenham | Premier League 4 december 2019

Sakho utvisad i 19:e minuten igår, men Palace vann ändå och spelförslaget satt. Svettigt! Idag fortsätter PL-omgången med några rejäla höjdarmatcher.

Mourinho tillbaka på Old Trafford…fast som Spurs-tränare. Snacka om match i matchen! Det kommer vara en sjuk atmosfär på arenan och jag tror och hoppas på en underhållande match. Mourinho har inlett sejouren i Tottenham på bästa möjliga sätt och målen har duggat tätt, både framåt och bakåt. Tre matcher, tre segrar och 10-6 i målskillnad vittnar om öppen fotboll från Tottenhams sida.

Även för United så regnar målen in just nu. På de fem senaste matcherna har man 2 2 1 med målskillnaden 12-8. Det verkar ju inte riktigt som varken Man U eller Spurs är som bäst defensivt just nu.

 

3 av 4 senaste mötena lagen emellan har slutat i totalt fler än två mål. Jag tror det finns stora möjligheter för målkalas även idag och testar spel på Ö2.5 mål till 1.76 på Svenska Spel.

Underbar speldag – missa inte Europatipset!

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.