Speltips | Leicester mot Liverpool | Premier League 26 december 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Leicester mot Liverpool | Premier League 26 december 2019

Julen är visserligen över men på Annandagen kommer det ännu fler presenter när det traditionsenligt är fullt ös i England!

Naturligtvis får det bli ett spel i toppmötet mellan Leicester och Liverpool. Tabelltvåan Leicester ligger visserligen tio poäng efter serieledande Liverpool, men visst kan det bli liiite spännande om hemmalaget fixar en seger.

Liverpool har varit i Qatar och vunnit klubb-VM. Finns risk för visst slitage och rotation så jag lägger inte in några spel innan jag sett startelvorna. Harvey Barnes är ny på Leicesters skadelista och kan missa, men det finns fullgoda ersättare.

Det blir i stort sett alltid många mål när lagen möts och det här borde inte vara annorlunda. Fullt ös från Leicesters sida, och man är livsfarliga i kontringsspelet – dessutom är formen kolossalt bra, precis som Liverpools.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.67 på Bethard.

8 millar i jackpott på Europatipset!

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.