Speltips | Hertha Berlin mot Union Berlin | Bundesliga 22 maj 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Hertha Berlin mot Union Berlin | Bundesliga 22 maj 2020

Bara Tyskland som gäller nuförtiden tyvärr, men men, ska inte klaga ändå – man får vara glad att det är någon fotboll överhuvudtaget.

Ändå fin fredag med Berlinderby! Hertha fick en fin start under nye tränaren Bruno Labbadia som fick se sitt lag vinna borta mot Hoffenheim med 3-0 för en vecka sedan (alla tre mål i andra halvlek). Tuffare start för Union som hemmatorskade mot Bayern München med 0-2, men som stod upp bra.

Till den här matchen får Union tillbaka mittbacken Friedrich efter avstängning men tappar Schlotterbeck av samma anledning.

Sex raka hemmamatcher för Hertha utan seger och bara en vinst på de tio senaste hemmamatcherna. Kan Labbadia och grabbarna rida vidare på vinsten från förra omgången och greja tre pinnar hemma? Mycket möjligt. Men derby är derby och lillebror Union tänker inte ta någon skit. Gästerna gör ofta mål på resande fot och har bra chanser att göra mål igen (Sebastian Andersson från start nu troligtvis).

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.70 på Svenska Spel.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.