Speltips | Hammarby mot Göteborg | Allsvenskan 15 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Hammarby mot Göteborg | Allsvenskan 15 september 2019

Spelet satt fint igår när Wolves och Chelsea spelade 2-5. Idag hittar jag inget kul i England, men dock ett spel i allsvenskan.

Tre höjdarmatcher i allsvenskan idag som alla är viktiga för topplaceringarna. Bland annat tar formstarka Hammarby emot formstarka Göteborg.

Svårt att sia om slutresultatet även om förstås Hammarby ska vara favorit hemma på Tele2 där man inte förlorat på hela säsongen. Men kanske kan Blåvitt störa ändå – man har trots alla bortaslaget bland annat Norrköping och Häcken så visst finns det kapacitet.

Djurdjic avstängd för hemmalaget – ett kännbart avbräck men det finns fullgoda ersättare. Hemma öser Bajen in mål; de sex senaste hemmamatcherna har slutat i totalt över 2.5 mål. Jag tror det är bra chans till det igen mot två offensiva gäng som inte har så mycket att förlora. Det är tre poäng som gäller om man ska hänga med i striden om Europaplatserna.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.70 på Unibet.

 

Söndagens Europatipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.