Speltips | Halifax mot Chorley | National League 8 oktober 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Halifax mot Chorley | National League 8 oktober 2019

Håller du i dig? Bra, för nu jävlar kramar jag ur mig det bästa jag har när det vankas landslagsuppehåll. Det är INTE lätt att vara spelexpert sådana här dagar. Men här kommer ett spelförslag…och det känns faktiskt ganska bra.

Oh yes, vi är nere i engelska National League och härjar idag! Lite härligt ändå att leta spel i benknäckarligorna. Och jag tycker faktiskt att det finns ett odds som funkar ganska bra idag.

Serieledande Halifax går riktigt bra och öser på framåt. Man har gjort flest mål av samtliga lag i serien – gissa vilket gäng som gjort minst mål? Precis, Chorley. Gästerna har iofs kryssat i fyra av de fem senaste matcherna, men har också bara en vinst på hela säsongen. Naturligtvis borde man få det hett om öronen mot Halifax ikväll.

Något annat som talar för Halifax är historien. Lagen har mötts nio gånger sedan 2008 och Halifax har aldrig förlorat: tre matcher har slutat oavgjort, resten har Halifax vunnit.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.71 på Bethard.

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag
stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.