Speltips | Frankfurt mot Union Berlin | Bundesliga 24 februari 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Frankfurt mot Union Berlin | Bundesliga 24 februari 2020

Spelet gick in fint senast när Lazio vann med 3-2 över Genoa. Måndagens schema är inte mycket att hurra för men några matcher är det ändå och jag väljer ett spel i Tyskland.

Efter ett tungt 2019 så har Frankfurt verkligen kommit igång. Bara en förlust sedan årsskiftet och framförallt hemma har man varit skoningslösa på slutet – fyra raka segrar och 14-2 i målskillnad.

 

Upp till 1000 kronor i bonus hos Bethard.

 

Frankfurt har ALDRIG förlorat mot Union Berlin och jag tror inte att det är dags för ett bortaskräll nu heller. Formen är visserligen inte usel, men på bortaplan har man bara två segrar den här säsongen (mot nästjumbon Werder Bremen och 15:e placerade Mainz.

Ett gigantiskt avbräck för gästerna inför den här matchen är att den rutinerade ytterbacken och lagkaptenen Christopher Trimmel är avstängd. Han har startat alla matcher i ligan och gjort flest assist i laget.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.95 på Bethard.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.