Speltips | Dortmund mot Schalke | Bundesliga 16 maj 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Dortmund mot Schalke | Bundesliga 16 maj 2020

Som jag längtat efter er och efter fotbollstips. Efter typ två månaders smärtsamt uppehåll är jag och fotbollen tillbaka. Äntligen!

Publikfria matcher förstås med tanke på omständigheterna men visst kan det bli en underhållande match ändå när de bittra rivalerna Dortmund och Schalke möts.

De skulle ju egentligen mötts i mars – då var Schalkes skadelista lång, men har hunnit kortats lite nu och kanske har chanserna till skräll ökats något. Eller skräll och skräll förresten, Dortmund har bara vunnit EN av de åtta senaste mötena mot Schalke. Och hemmafördelen är ju förstås inte lika stark nu när alla fans måste stanna hemma.

 

 

Hursomhelst, det får bli ett spel på målspel ändå. Jag tror och hoppas på en del baljor trots supportrarnas frånvaro. 4 av de 5 senaste mötena med Dortmund som hemmalag har slutat i målkalas. Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.65 på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.