Speltips | Club Brugge mot LASK | Champions League-kval 28 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Club Brugge mot LASK | Champions League-kval 28 augusti 2019

Pengarna tillbaka igår efter 1-1 mellan Röda Stjärnan och Young Boys – serberna vidare till gruppspel. Idag fortsätter CL-kvalet och det är där dagens spelförslag hamnar!

Det är alltid alltid lurigt med returer, framförallt när det gäller så otroligt mycket – att ta sig till gruppspel i Champions League är ju ALLT.

Så hur ska Brugge hantera att man vann med 1-0 i första matchen. Ligga lågt eftersom LASK måste framåt, och sen kontra in en balja när österrikarna flyttar upp? Ja kanske. Eller vill man undvika en nagelbitare, visa vem som bestämmer direkt och pressa på framåt från början? Man är ju trots allt väldigt hemmastarkt. Ja, inte fan vet jag.

 

 

Hursomhelst så tror jag inte att LASK är helt chanslöst i Bryssel. Man måste alltså vinna för att ha någon chans på avancemang. Det blir förstås svintufft, men jag tror inte att man gett upp riktigt än. På bortaplan brukar LASK vara vana att göra mål – på de 35 senaste bortamatcherna så har man gjort mål i 33 av dem.

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.87 på Bethard.

 

B E R M U D A B E N N Y

Speltips varje dag – stryktipsförslag varje vecka

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.