Speltips | Atletico Madrid mot Liverpool | Champions League 18 februari 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Speltips | Atletico Madrid mot Liverpool | Champions League 18 februari 2020

2-0 till United igår och mitt underspel satt fint. Idag drar slutspelet i Champions League igång och jag testar ett spel där.

Liverpool har så gott som redan vunnit Premier League – nu ska man försöka fixa Champions League också, men svårt förstås! Framförallt hemma är Atletico hur stabilt som helst och defensiven brukar vara ramstark. Endast en förlust på de 24 senaste hemmamatcherna (Barcelona) och man har hållit nollan i 4 av de 5 senaste hemmamatcherna.

 

Upp till 2000 kr i bonus på Unibet – kolla in det här.

 

Liverpools defensiv är ju inte heller kattskit direkt. Man har hållit nollan i fyra raka matcher och bara släppt in 15 baljor på hela säsongen i Premier League.

Dubbelmöte och naturligtvis väldigt viktigt att inte släppa in mål. Framförallt för hemmalaget som troligtvis ställer fram bussen framför egna målet. Visst kan det alltid spåra ur målmässigt när Liverpool spelar men idag testar jag ett underspel.

 

Jag kör gör båda lagen mål: NEJ till 1.73 på Unibet.

 

B E R M U D A B E N N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.