Spelförslag | Värnamo mot Elfsborg | Allsvenskan 21 augusti 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Värnamo mot Elfsborg | Allsvenskan 21 augusti 2022

Härlig spelsöndag framför oss och inte helt lätt att sålla i utbudet. Men jag hittar ett intressant spel i allsvenskan som jag testar!

Värnamo gnetar på bra och även fast man ligger precis ovanför kvalstrecket så är det sex poäng ned till Degerfors där under och faktiskt bara fem poäng upp till dagens motståndare Elfsborg som ligger tia.

Hemma på Finnvedsvallen är det inte många lag som bara åker och hämtar segrar. Bara AIK och Häcken har vunnit här den här säsongen och även i de matcherna var Värnamo ytterst nära poäng. Man har nu tre raka utan torsk och jag tror att den sviten kan förlängas idag.

Elfsborg är en av de stora besvikelserna i årets allsvenska och man har nu nio raka tävlingsmatcher utan seger. På bortaplan har man bara vunnit EN match och jag tycker man har blåsts upp till lite väl stor favorit här och jag går emot.

 

Jag testar spel på 1X till 1.78 på NordicBet

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.