Spelförslag | Varberg mot Örebro SK | Allsvenskan 23 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Varberg mot Örebro SK | Allsvenskan 23 augusti 2020

Nya tag på spelmarknaden! Den allsvenska omgången fortsätter under söndagen och där hämtar jag spelförslaget där ett segerhungrigt Varberg tar emot ett skadeskjutet ÖSK.

Jag hade gärna sett Filip Rogic återvända till ÖSK förstås istället för till Gnaget – han är en riktig klasspelare. Framförallt nu när skadorna hopar sig hos Örebro. Kevin Wright och Martin Broberg utgår på grund av sjukdom. Erik Björndahl, Agon Mehmeti, Andreas Skovgaard och Fabio De Sousa Silva är skadade.

Så det känns inte speciellt lovande inför mötet på naturgräset i Varberg. Hemmalaget har visserligen inte vunnit på åtta matcher men man vet hur man gör mål (gjort mål i samtliga hemmamatcher) och kommer antagligen göra det igen. Dessutom är man väldigt bra på att släppa in mål (2,25 mål snitt på de åtta senaste.

Visst blixtrar ÖSK till ibland och man kan absolut åka hem med alla poängen, men då måste Besara, Gerzic, Mårtensson och gänget göra en bra insats.

Två lag vars defensiv känns bräcklig. Det borde finnas möjlighet till en hel del mål.

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.84 på Unibet.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.