Spelförslag | Varberg mot Häcken | Allsvenskan 13 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Varberg mot Häcken | Allsvenskan 13 augusti 2020

Toivonen (det lilla aset) höll sig i skinnet igår. Idag fortsätter den allsvenska omgången och här kommer mitt spelförslag.

Riktigt bottennapp av Häcken senast som torskade hemma mot Kalmar med 0-3. Varberg krigade till sig 3-3 borta mot Sirius efter sen kvittering av Selmani. Värt att notera är att Häcken vilade några lirare i förra omgången, bl a viktige Irandust som nu ska vara tillbaka.

Varberg är ett jobbigt gäng att möta och har bara två hemmatorskar. Häcken har inte vunnit en enda bortamatch trots tacksamt spelschema. Men det är ett revanschsuget bortalag och kanske kan man ta första bortavinsten idag.

Svårbedömt och jag väljer att testa ett målspel. Kan bli en reaktion från Häckens sida samtidigt som Varbergs defensiv är långt ifrån tät. Samtidigt har Häcken släppt in åtta mål på sina tre senaste bortamatcher.

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.85 på Svenska Spel.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.