Spelförslag | Sverige mot Tjeckien | VM-playoff 24 mars 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Sverige mot Tjeckien | VM-playoff 24 mars 2022

Senaste speltipset satt som det skulle. Idag känns det som om jag MÅSTE ge mig på Sverige-Tjeckien, så jag gör väl det. 🙂

Nervöst inför detta möte förstås och en kvalfinal mot Polen står på spel. Augustinsson sjukt + Zlatan och Emil Krafth avstängda för hemmalaget medan Tjeckien har fått duktige Patrik Schick ny på en redan gedigen skadelista.

Den svenska elvan:
Robin Olsen – Marcus Danielson, Victor Nilsson Lindelöf, Joakim Nilsson, Martin Olsson – Viktor Claesson, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg – Dejan Kulusevski, Alexander Isak.

Visst ser det bra ut framåt, men bakåt tycker jag det finns frågetecken. Lindlöf nöter en del bänk och det gäller framförallt Olsen och Danielson. Olssons säsong har inte börjat än och Nilssons Bielefeld ligger näst sist i Bundesliga. Nej, det sprudlar inte om defensiven tycker jag.

Ska vi säga 4-1? 😉

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 2.10 på Unibet

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.