Spelförslag | Sundsvall mot Norrköping | Allsvenskan | 2 oktober 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Sundsvall mot Norrköping | Allsvenskan | 2 oktober 2022

Handfast råd till Fulham: Dra INTE på er en utvisning efter ÅTTA minuter – jättesvårt att vinna matcher då. Men det hände ivarjefall igår och då sket sig spelet förstås! Nya tag idag!

Uppåtgående form för Norrköping som såg bättre ut innan uppehållet. Man körde över Hammarby, stod upp bra mot MFF och spelade 2-2 mot KFF i senaste matchen.

Så toppen är det kanske inte, men de isländska nyförvärven verkar ha fått igång offensiven ivarjefall, även fast defensiven är fortsatt skakig – Oscar Jansson i målet är ju ingen trygg klippa att vila sig emot direkt. Ihåligast i allsvenskan? Nämner jag Oscar Jansson för att Oscar Jansson lämnade mitt älskade ÖSK för vidriga Norrköping på ett vidrigt sätt? Det är korrekt. Jag är bara människa!

Hursomhelst. Desperata tider hos tabelljumbon Sundsvall som måste gå för tre pinnar. Och att göra mål på Norrköping brukar inte vara något större problem för något lag i serien. Dessutom har Peking sju raka bortamatcher utan seger och oddset på bortaseger lockar inte.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.68 på NordicBet

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.