Spelförslag | Sturm Graz mot Salzburg | Tipico Bundesliga | 28 februari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Sturm Graz mot Salzburg | Tipico Bundesliga | 28 februari 2021

Underläge för Brentford tidigt igår. Men man vände och vann mot Stoke – spelet satt till fina 1.90. Idag testar jag ett spel i Österrike.

Salzburg leder inte helt oväntat ligan, men det är bara tre poäng ned till Rapid (dock har Salzburg en match mindre spelad). Så sent som i torsdags så åkte Salzburg på däng borta mot Villarreal och nu är man utslaget ur Europa League. En stor besvikelse förstås + att det eventuellt kan roteras i ligan efter hårt matchande.

Oavsett så ska man förstås vara stor favorit. Men det borde finnas större möjligheter än under vanlig serielunk för Sturm Graz att störa. Hemma har Sturm Graz gjort mål i åtta raka tävlingsmatcher och kanske kan man pilla in en balja även mot serieledarna?

Salzburg går sällan mållöst från en bortamatch – det har skett i endast en av de 18 senaste tävlingsmatcherna. I de fem senaste bortamatcherna mot just Sturm Graz så har man både gjort och släppt in mål.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.80 på Bethard.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.