Spelförslag | Sparta Rotterdam mot Gronigen | Eredivisie | 19 december 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Sparta Rotterdam mot Gronigen | Eredivisie | 19 december 2020

Den fina spelformen håller i sig – gårdagens spel satt även det. Idag testar jag för ovanlighetens skulle ett spel i Eredivisie!

Två lag med fin form som drabbar samman i Rotterdam. Sparta har 4 0 1 på de fem senaste matcherna och Gronigen har 3 1 1. Den nederländska ligan brukar vara en av de målrikaste i Europa och även dessa två lag både gör och släpper in en hel del baljor.

På Spartas tio senaste hemmamatcher så har man släppt in mål i nio av dem. Men samtidigt har man gjort mål i tio av de elva senaste hemmamatcherna, så visst finns det kvaliteter framåt. Gronigen då? Jo man har gjort mål i sju av de åtta senaste bortamatcherna och släppt in mål i åtta av de nio senaste.

De senaste sex gångerna som Gronigen gästat Sparta så har båda lagen gjort mål och målen har regnat in. Jag tror det kan bli en hel del mål även idag.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.78 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.