Spelförslag | Sirius mot Falkenberg | Allsvenskan | 21 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Sirius mot Falkenberg | Allsvenskan | 21 september 2020

Målkalas när Leicester besegrade Burnley under söndagen och mitt spelförslag satt fint. Måndagen bjuder på fyra matcher i allsvenskan och därifrån hämtas spelförslaget!

Falkenberg ligger visserligen sist men är nog ändå stärkt efter segern i Hallandsderbyt mot Varberg. Vinst 2-0 då. Det var första hemmasegern för säsongen – borta däremot har man två vinster och jag tror nog att man kan störa Sirius med lite flax. FFF har faktiskt gjort mål i sex raka bortamatcher så visst kan man göra mål trots att man är jumbo.

Men ska det bli poäng för gästerna så gäller det att få stopp på ruskigt farliga Vecchia/Sugita i hemmaanfallet. De är riktigt vassa, framförallt hemma. Sirius har överlägset högst målsnitt hemma: 4,4 mål per match, och det skulle mycket väl kunna bli en hel del baljor igen. Man har för övrigt släppt in mål i samtliga hemmamatcher den här säsongen, samtidigt som FFF släppt in mål i alla bortamatcher utom en.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.62 på Svenska Spel.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.