Spelförslag | Sevilla mot Inter | Europa League final 21 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Sevilla mot Inter | Europa League final 21 augusti 2020

Två riktigt starka lag som gör upp i finalen! Kan bli en riktigt underhållande drabbning, men vilket lag tar hem bucklan?

Shit vad Sevilla fick slita för att nå finalen. I semin så öste Manchester United på med 20 skott, men fick nöja sig med ett straffmål medan Sevilla satte två baljor. Defensiven är stark hos spanjorerna och det är den även hos Inter. Det insläppta målet mot United är det enda målet man släppt in på de SEX senaste matcherna.

Inter trummar på och krossade Shahktar med 5-0 i semifinalen. I kvartsfinalen mot Leverkusen släppte man in ett mål – det är det enda målet på sju matcher som Inter släppt in. Två defensivt skickliga gäng alltså. Men de är ju inte direkt dåliga framåt heller bör tilläggas! 🙂

Om Sevilla släpper till lika många lägen mot Inter som mot United så kommer man att straffas ordentligt. Men samtidigt är Sevilla riktigt vassa i Europa League och vunnit turneringen tre gånger på de sex senaste åren. Man vet vad som krävs och kan kanske chocka favoriten Inter.

Jag testar spelet 1x på Unibet till 1.75. Sevilla är ett lurigt gäng och kan mycket väl ta det här – jag tycker att man blivit för stor underdog. OCH ett kryss kan ju även betyda att Inter lyfter pokalen i slutändan, så många möjligheter här.

BERBUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.