Spelförslag | Salzburg mot Dinamo Zagreb | Champions League | 5 oktober 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Salzburg mot Dinamo Zagreb | Champions League | 5 oktober 2022

Sjukdom har hållit mig borta från bloggen ett par dagar – låt oss aldrig prata om detta, det var vidrigt. Nya FRISKA tag idag och ett spel i Champions League.

Salzburg är faktiskt obesegrat efter två omgångar trots att man mött Milan och Chelsea (1-1 mot båda gängen). Men att kryssa sig vidare funkar ju inte riktigt och nu är det tre poäng som gäller. Zagreb har dock inlett CL-äventyret ännu bättre med tre poäng på tre matcher – hemmaseger mot Chelsea och bortatorsk mot Milan.

Två lag med fint självförtroende som drabbar samman och jag tror att det kan bli en tät och spännande match. Båda gängen går för tre pinnar förstås nu när man inlett så bra med förhoppningar om att ta sig vidare till slutspelet. Zagreb har bara förlorat en (Milan borta) av de tio senaste tävlingsmatcherna – resterade nio har man vunnit. Salzburg å andra sidan har 11 raka matcher utan förlust.

Jag är ändå inne på att hemmafördelen kan fälla avgörandet ikväll. Salzburg har gjort mål i 18 raka hemmamatcher och jag tror inte att man blir nollade nu heller.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.76 på Unibet

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.