Spelförslag | Saarbrucken mot Meppen | 3. Bundesliga | 14 maj 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Saarbrucken mot Meppen | 3. Bundesliga | 14 maj 2021

Inget vidare utbud denna fredag så lurigt att hitta något spelbart. Jag testar tillslut ett spel i Tyskland. Senare ikväll kommer veckans stryktipsförslag!

Inte mycket att spela för för femteplacerade Saarbrucken som inte har möjlighet att nå topp tre. Meppen däremot balanserar på nedflyttningsstrecket och har bara en poäng ned till Uerdingen där under.

Det går dock tungt för gästerna just nu. Bara två inspelade poäng på de sju senaste matcherna, och borta har man endast en seger på de tio senaste matcherna. Man har faktiskt bara gjort mål i en av de fem senaste bortamatcherna. Men samtidigt hållit nollan i tre av dem.

Saarbrucken brukar vara ett desto målgladare gäng, men har faktiskt nollats i två raka matcher.

Otroligt viktig match för Meppen idag och det lär inte bjudas på någon sprudlande anfallsfotboll av gästerna som även dras med en hel del skador. Och skulle man göra 1-0 så lär man försöka parkera bussen.

 

Jag testar spelet Gör båda lagen mål: NEJ till 2.55 på NordicBet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.