Spelförslag | Polen mot Nederländerna | Nations League | 22 september 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Polen mot Nederländerna | Nations League | 22 september 2022

Äntligen tillbaka! Utbudet är ju inte magiskt just nu, men idag är det lite matcher i Nations League att ge sig på åtminstone.

Efter fyra omgångar är nu Nederländerna ytterst nära en semifinalplats med tre poäng ned till Belgien och sex till Polen. Och formen är god för gästerna som har tio raka tävlingsmatcher utan förlust.

Och visst ska man ha goda chanser till poäng även ikväll. Men någon kassaskåpsäker seger är det inte. I sju av Nederländernas åtta senaste landskamper så har man släppt in mål (gjort mål i samtliga) och i de tio senaste tävlingsmatcherna borta så har man bara hållit nollan mot blåbär som Nordmakedonien, Gibraltar och Lettland.

Svårare ikväll när man ställs mot Lewandowski och co. Formen är inte superstark hos hemmalaget men man går sällan mållöst hemma och jag tror att man nätar igen.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.70 på NordicBet

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.