Spelförslag | Oss mot FC Emmen | Eerste Divisie | 15 oktober 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Oss mot FC Emmen | Eerste Divisie | 15 oktober 2021

Inget snack igår! Linköping körde över Växjö med 5-0 och spelet satt fint. Fjärde raka. Idag är utbudet bättre men fortfarande luriga matcher. Lite senare idag kommer stryktipsförslaget!

Otroligt tätt i nederländska andradivisionen och bara nio poäng skiljer från toppen till Oss som ligger på en 16:e plats. Emmen ligger sexa med bara tre poäng upp till förstaplacerade Excelsior.

FC Emmen ser riktigt bra ut. Visserligen föll man senast, mot just serieledande Excelsior, men det var Emmen som dominerade. 15-6 i avslut och 5-1 i avslut på mål vittnar om det.

Jag tror att man har bra chans till revansch mot ett Oss som läcker ordentligt, framförallt på hemmaplan där man släppt in näst flest mål av alla lag i serien (10 mål på 5 matcher.) Man har förlorat de fyra senaste hemmamatcherna mot FC Emmen och ikväll tror jag det kan vara dags igen.

 

Men istället för att köra raka tvåan så ger jag hemmalaget en liten chans att skrälla. Jag testar istället FC Emmen Ö1.5 mål till 1.68 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.